Herôme

29 Produkt(er)

Herôme - lyxig och raffinerad nagelvård

Vi har alla upplevt delade och spruckna naglar, missfärgade naglar och mjuka naglar som snabbt går sönder och lämnar oss med en uppgiven suck. Lyckligtvis har vi på Med24.se blivit officiell återförsäljare av Herôme, och vi kan nu erbjuda dig deras lyxiga och effektiva nagelvårdsprodukter som kan göra dina naglar inbjudande, feminina och glänsande igen!

Drömmer du om starkare naglar? Då kan du nu förebygga allt från nagelbandssprickor, ta bort missfärgningar av naglarna till att återställa och stärka dina naglar med hjälp av Herôme Cosmetics!

Vad är Herôme?

I mer än 35 år har Herôme varit en pionjär inom hand- och nagelvård. Grundaren Margreet van Roemburg kämpade själv med sina naglar och upptäckte en produkt som kunde lösa hennes problem. Hon bestämde sig sedan för att vidareutveckla produkten, som idag har skapat grunden för ett brett sortiment av högkvalitativa och lyxiga nagelvårdsprodukter baserade på rena ingredienser.

Världsberömt varumärke

Herôme Cosmetics började sin framgång på den holländska marknaden med nagelhärdare och naturlig nagelvård. De effektiva produkterna har sedan dess spridits över hela världen och skapat inbjudande och vackra händer för miljontals konsumenter. Som ett resultat av erkännandet har de valt att utöka sitt sortiment med andra läckra produkter, inklusive desinfektionsmedel och ögonvård i form av Herôme Wonderpen, bland andra. Du kan också hitta en fotfil och en fothyvel i sortimentet, liksom Herôme make-up remover.

Bevisad effekt och egen produktion

Herôme lägger stor vikt vid forskning, väldokumenterade produkter, trovärdighet och kundnöjdhet. Därför säljer varumärket inte bara ord, utan fantastiska produkter som bevisligen fungerar och uppfyller kundernas behov och önskningar. Produkterna är både skonsamma och allergivänliga och passar därför alla.

För att säkerställa hög kvalitet är Herôme Cosmetics en av få oberoende holländska tillverkare av kosmetika. De utvecklar, tillverkar och distribuerar alla sina produkter hemma och utomlands.

Den gyllene vägen till vackra naglar

Vackra naglar är långt ifrån en självklarhet, och det krävs ofta en kärleksfull hand, tid och bra produkter för att bibehålla friska och starka naglar. Lyckligtvis har Herôme gjort det lätt och enkelt med Herôme nagelbehandling och nagelvårdsserie, som innehåller en mängd olika nagelprodukter som kan få dina händer att se bra ut för alla tillfällen. Vi har listat några av de största succéerna bland kvinnor nedan:

Herôme nagelolja

På Med24.se hittar du en rad olika vårdande nageloljor från Herôme, som är särskilt effektiva för att på djupet vårda och stärka naglar och nagelband med ett innehåll av välgörande oljor samt vitaminerna E och F.

Herôme nagelhärdare även känd som Herôme nagelförstärkare

Det finns Nail Hardener i olika grader - som Herôme Nail Hardener Extra Strong. Det exklusiva innehållet i nagelhärdarna gör även de mjukaste och svagaste naglarna starka och hårda, så att du kan undvika sprickor.

Herôme Nail growth explosion

Har du naglar som inte vill växa eller se blanka ut? I så fall är du långt ifrån ensam, och Herôme har bestämt sig för att komma till din räddning. Med deras Nail Growth Explosion förbättras tillståndet för dina naglar samtidigt som nageltillväxten stimuleras. Inom en kort tid kommer du att uppleva fantastiska resultat.

Herôme Nagellacksborttagning

De flesta som bryr sig om sina naglars utseende är flitiga nagellacksanvändare. Därför är Herôme nag ellack ett självklart val för alla som vill ha friska, vackra och säkra naglar. De flesta nagellack missfärgar naglarna, och olika nagellacksborttagningsmedel gör inte mycket för att förbättra deras tillstånd. Herôme har utvecklat sin Caring Polish Remover, Pads och Nail Polishes med målet att naglarna ska vara lika friska och starka som de var innan.

Herôme Exit damaged nails serum

Om du redan har utsatt dina naglar för skadliga produkter behöver du inte oroa dig. Herôme fixar dina naglar på nolltid. Deras EXIT Damage Nails Serum är en mycket effektiv behandling för skadade naglar som bland annat orsakats av lösnaglar. Serumet består av ett avancerat vitaminkomplex som hjälper naglarnas naturliga balans.

Herôme-kit och presentaskar

Vägen till välbefinnande och en kvinnas hjärta kan snabbt vinnas med Herômes presentförpackningar. Om du är ute efter lite självförverkligande eller en mycket speciell gåva, kan du inte gå fel med vare sig Herôme French Manicure Set eller en presentförpackning med Herôme Nail Whitener och Nail Hardener Strong. Du kan också hitta en läcker presentförpackning med nagelolja!

Köp Herôme Cosmetics på Med24.se

När det gäller din vård och ditt välbefinnande är det okej att ha höga förväntningar - du ska aldrig nöja dig med mindre när det gäller vackra och välskötta händer och naglar. Herôme Cosmetics kvalitetsmedvetna och effektiva vårdprodukter täcker alla behov och finns tillgängliga även för den mest kräsna.

Den ultimata vården kan nu köpas på Med24.se med fantastiska erbjudanden och lika fantastiska priser!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.