Cocoon Organic Laundry Fläckborttagningsblock - 60 g

1
Se alla produkter från Cocoon Eco Living
Varunummer: 37633

Fläckborttagningsblock från Cocoon är en 100% vegansk, naturlig produkt

Fläckborttagningsblocket är tillverkat av 100% naturliga veganska oljor och mineraler, och är 100% naturligt nedbrytbar. Fläckborttagningsblocket från Cocoon Company är en 100% vegansk naturlig produkt, som är extremt effektiv men samtidigt otroligt mild för dina kläder och för miljön och ett naturligt alternativ till vanliga kemiska baserade fläckborttagare.

Fläckborttagaren innehåller endast förtvålad kokosolja, rapsolja, vegetabilisk sojabönolja, litseaolja och det naturliga mineralet, borax.

Det är litseaolja, som ger fläckborttagaren sin underbart, fina doft av färskt citrongräs. Oljan är både naturligt antiseptisk och antibakteriell, utan att vara skadlig för människor eller miljö. Mineralen borax är ett naturligt insektsavvisande medel och desinfektionsmedel som är extremt effektiv för att avlägsna lukt, smuts och fläckar på tyger. Eftersom fläckborttagaren innehåller endast 100% naturliga och miljövänliga ingredienser kan du vara helt säker på att du köper en naturlig produkt som är både mild för dina kläder och för naturen.

Bruksanvisning och användning:
Fukta fläcken och fläckborttagaren. Gnid sedan den fuktiga fläckborttagaren direkt på fläcken tills tvålskummet har passerat genom tyget och tvålskum har bildats på båda sidort. Vänta ca 10 minuter. Tvätta sedan tyget som vanligt.
För mycket svåra eller äldre fläckar kan det vara nödvändigt att använda fläckborttagaren mer än en gång och ev. försöka tvätta för hand.
Blötlägg ev. med fläckborttagningsskummet under längre tid.

Innehåll: 60 g

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.