Byoms Freshen Up - Probiotic Odour Remover - Ecocert - 100 ml

1
Se alla produkter från Byoms
Varunummer: 59652

Freshen Up - naturlig luktborttagare med probiotika utan tillsatt parfym

Freshen Up från Byoms är en revolutionerande naturlig luktborttagare med probiotika som är speciellt utvecklad för att säkert, snabbt och effektivt  reducera obehaglig lukt i dina kläder, skor och andra föremål. 99,6% av ingredienserna i produkten är av naturligt ursprung.

Med den praktiska flaskan har du möjlighet att ge dina kläder en snabb uppfräschning när du är på resa. Med Byoms Freshen Up får du en unik möjlighet att hoppa över en tvätt och det är bra både för miljön och dina kläder då det förlänger livslängden på dina plagg. Du kan använda luktborttagaren för alla material, inklusive ull och silke, och även för möbler.

Produkten sprayas direkt på kläderna eller skorna och den kan även användas förebyggande om du vill undvika att lukt uppstår i kläderna. 

Byoms Freshen Up finns i 3 storlekar - denna variant är på 100 ml men finns även i 200 ml och 400 ml.

Användning

Spraya direkt på kläder eller på textilier i hemmet som luktar, som exempelvis barnstolen, amningskudden, hundkorgen eller soffan och låt de goda bakterierna göra det tunga jobbet. Redan efter 20 minuter kommer den dåliga lukten att ha avtagit. Den fulla effekten uppnås efter cirka 24 timmar och den varar upp till 8 dagar. I särskilt svåra fall kan man upprepa dagligen i 3-5 dagar eller tvätta utrustning eller kläder i Byoms SENSITIVE LAUNDRY LIQUID.


Innehåll: 100 ml

Ingredienser:

Vatten, Alkoholer, Zinc ricinoleate, Sekvestranter, Lösningsmedel, Denatureringsmedel, Zinklactat, Maltodextrin, Mikroorganismer

Se alla produkter från Byoms
Varunummer: 59652

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.