Hundgodis Kattgodis

Hund- & Kattgodis

De flesta djur älskar godis! Därför har vi ett noga utvalt sortiment av godis för hundar och katter. Läs mer om godbitar här!

324 Produkt(er)

Godis för hundar och katter

Godbitar för hundar och katter är bra att ha hemma av flera anledningar. Inte bara för att ditt husdjur kommer att älska att bli lite extra bortskämd, utan också för att du kan använda dem för träning.

Oavsett om du letar efter godis för stora hundar, små hundar eller katter har vi ett stort urval av läckra snacks som får det att vattnas i munnen på ditt husdjur.

Mjuka godbitar för träning

Om du vill börja träna din hund eller katt själv, antingen hemma eller på en promenad, är det en bra idé att ha några goda godbitar till hands för när din hund eller katt har gjort bra ifrån sig och behöver belönas.

Många kanske inte tror det, men precis som hundar kan katter faktiskt tränas. Träning är en aktiv interaktion mellan dig och ditt husdjur och kan också vara ett bra sätt att knyta ännu närmare band. Du kanske upptäcker att katter inte är lika ivriga att lära sig som hundar, men med rätt godis är du på god väg.

Mjuka godbitar skyddar hundens och kattens tänder och gör dem lätta att äta under träningen. Att godbitarna är mjuka är särskilt viktigt om du letar efter valpgodis, eftersom de inte får vara för svåra att tugga på.

Din hund och katt förtjänar bara det bästa, så köp godis av bra kvalitet, din bästa vän kommer att tacka dig för det.

Godis för valpar

I de flesta fall tål valpar inte samma kost som vuxna hundar. Det är därför du också hittar hundgodis för valpar här.

Hundgodis till din valp måste vara lätt att äta och tugga på. För om godbitarna är för hårda tar det lång tid för valpen att tugga i sig dem, och i vissa fall kan det skada tänderna om godbitarna är för hårda att äta. Det är en bra idé att se till att valpens godis är litet, mjukt och lätt att äta.


Billigt godis för hundar och katter

På Med24.se hittar du ett brett utbud av godis för hundar och katter, oavsett hur stort ditt husdjur är. Det finns både mjuka och hårda snacks och en mängd olika smaker som din bästa vän garanterat kommer att älska. Du hittar alltid bra priser på godis på Med24 och du har alltid möjlighet att uppnå gratis frakt.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.