Happy Makeup

Happy Makeupbørster og pensler

Happy Makeup är en del av vårt eget varumärke, Happy, som erbjuder veganska sminkborstar och borstset av god kvalitet. Läs mer om Happy Makeup här.

35 Produkt(er)

Happy Makeup - veganska sminkborstar av hög kvalitet

En vacker, professionell makeuplook kräver bra smink- och appliceringsborstar! Denna serie från vårt eget varumärke, Happy, erbjuder sminkborstar och sminkborstset med vilka du kan skapa en personlig, professionell look till ett överkomligt pris.

Sminkborstar för alla behov

En sminkrutin är väldigt individuell – vissa kan tillbringa flera timmar framför spegeln för att skapa den perfekta looken, medan andra spenderar 2 minuter precis innan de går ut genom dörren. Borstarna finns i olika färger, former och storlekar, så att du kan hitta borsten eller setet som passar dina behov. Borstarna är alla av hög kvalitet och ger ett felfritt och proffsigt resultat.

Borstarna från Happy kan delas in i:

Mini-borstar

Setet innehåller 8 olika mini-sminkborstar som passar för både ansikts- och ögonmakeup. Miniborstarna kommer i ett praktiskt fodral som stängs med en liten knapp. Med detta fodral har du alltid dina sminkborstar nära till hands. Setet består av en Blush Brush, Foundation Brush, Blending Brush, Eye Shadow Brush, Small Eye Shadow Brush, Brow & Liner Brush, Crease Brush och en spoolie.

Borstset

Borstseten från Happy är idealiska för dig som vill ha smart och praktisk förvaring av dina borstar och samtidigt stil och kvalitet. Genom att köpa ett borstset säkerställer du att alla borstar är i samma stil och design och samtidigt medföljer en smart förvaringsväska så att du enkelt kan ta med dig borstarna när du är på språng. Dessutom är det hygieniskt att transportera borstarna i en förvaringspåse, då de inte kommer i kontakt med onödiga bakterier, vilket snabbt kan vara fallet om de ligger i en stökig necessär.

Olika designs

Designen på dina sminkborstar kan vara viktigt om de är synliga på ditt smink- eller badrumsbord; och det är just därför som Happys sortiment innehåller allt från klassiska, svarta penslar till färgglada kristallborstar.

Underhåll av Happy sminkborstar

Det är viktigt att du underhåller och rengör dina sminkborstar och -penslar regelbundet. Här rekommenderas att använda ett rengöringsmedel speciellt utvecklat för sminkborstar.

Om du inte har ett rengöringsmedel för sminkborstar hemma, följer nedan en guide för hur du rengör dina borstar med vanlig, mild tvål:

  1. Börja med att ta fram alla dina sminkborstar och sminksvampar
  2. Använd en mild tvål, ta lite i handflatan
  3. Blöt den första sminkborsten och massera runt den i tvålen
  4. Skölj makeupborsten under ljummet vatten tills vattnet blir klart.
  5. Försök slutligen att pressa ut så mycket vatten ur borsten som möjligt och lägg sedan sminkborstarna att torka på en handduk
  6. Upprepa med alla dina sminkborstar och svampar

Utforska det spännande och varierande utbudet av produkter från vårt eget varumärke, Happy. Vi erbjuder produkter av bra kvalitet till ett överkomligt pris på Med24.se.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.