Happy Hair


Oavsett om du vill använda din håraccessoar som ett praktiskt verktyg för att sätta upp ditt hår eller som en hårprydnad som kan piffa upp din outfit så hittar du dina håraccessoarer i Happy Hair-serien. Läs mer om "Happy Hair" här.

79 Produkt(er)

Happy Hair – håraccessoarer för alla stilar

En färgglad hårklämma eller en matchande hårsnodd kan ofta bli pricken över i:et när du vill skapa en komplett look. Happy Hair-serien innehåller olika hårspännen, snoddar och hårklämmor i olika färger, storlekar och former, så att du kan hitta de accessoarer som passar din outfit.

Happy hårsnoddar

Hårsnoddarna från Happy är både för dig som vill ha en praktisk resår som kan hålla håret på plats eller för dig som vill använda snodden som ett extra "smycke" som tillför det lilla extra till helhetslooken. De tvinnade hårsnoddarna från Happy passar särskilt bra för dig med tjockt hår, då den starka resåren sitter i håret extra bra och inte blir uttänjt. Det finns även tunnare resår med olika glitter och rosettdetaljer, som passar när du vill piffa upp din outfit.

Happy hårklämmor

Hårklämman har blivit en populär håraccessoar de senaste åren - och det förstår vi! Hårklämmor är både fina och dekorativa samtidigt som de är otroligt praktiska när du snabbt och enkelt vill sätta upp håret och få det att hålla länge.

Att välja rätt hårklämma

Hårklämmorna finns i olika färger, former och storlekar. Huvudregeln är att ju tjockare och längre ditt hår är, desto större hårklämma bör du satsa på om du vill sätta upp hela ditt hår. Har du tjockt och långt hår och föredrar att bara sätta upp delar av håret, kan du dock med fördel välja en mindre klämma. En del av hårklämmorna från Happy är gjorda med en extra rad "tänder", vilket gör att de fäster bättre i håret och är därför idealiska för dig som har väldigt rakt hår och behöver en hårklämma med bättre grepp om håret.

Hur sätter man i en hårklämma?

Det finns otaliga sätt att använda en hårklämma på. Kanske vill du sätta upp hela håret, eller så kanske du bara vill sätta upp delar av håret medan resten av håret hänger löst. Du kan hitta olika guider på t.ex. Youtube, TikTok och Google, som visar dig olika varianter och framgångssätt för hårstyling med klämmor.


Utforska det spännande och varierande utbudet av produkter från vårt eget varumärke, Happy. Vi erbjuder produkter av bra kvalitet till ett överkomligt pris på Med24.se.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.