Happy Basic


Happy Basic-serien är en del av vårt eget varumärke, Happy, som erbjuder förbrukningsartiklar av bra kvalitet till bra pris. Läs mer om "Happy Basic" här.

6 Produkt(er)

Basprodukter från vårt eget varumärke "Happy"

Basprodukter är produkter som är bra att ha i din dagliga hud- eller hårvårdsrutin och som du använder så gott som dagligen. Ett exempel på detta är för många bomullsrondeller och bomullspinnar, som kan användas både för att ta bort smink, rengöra öron och andra vardagliga ändamål.

När det är en produkt som du använder om och om igen är det viktigt att både kvalitet och pris är ok – och det lever basprodukterna från "Happy" upp till. Bomullsrondellerna och bomullespinnarna är producerade i bra kvalitet och har ett bra pris. Förutom den goda kvalitén finns bomullsrondellerna i både en maxi- och en kvadratisk variant så att du kan välja den som passar dig bäst. Bomullspinnarna finns både som de vanliga, välkända bomullspinnarna och i en säkerhetsvariant, som är extra lämplig för bebisar på grund av den bredare formen.


Utforska det spännande och varierande utbudet av produkter från vårt eget varumärke, Happy. Vi erbjuder produkter av bra kvalitet till ett överkomligt pris på Med24.se.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.