Happy

Happy - Lave priser og hurtig levering

"Happy" är Med24’s eget varumärke, som tagits fram med syftet att erbjuda produkter för alla behov; i urvalet finns därför allt från snoddar och hårspännen till bomullsrondeller och sminkborstar. Läs mer om de spännande produkterna från Happy här.

125 Produkt(er)

Happy - Med24’s eget märke

På Med24.se drömmer vi om att ge dig hälsa för kropp och själ till ett rimligt, överkomligt pris – oavsett ålder, kön och behov. Utifrån denna vision har vi utvecklat vårt eget varumärke, Happy, som erbjuder våra kunder ett brett urval av produkter - allt från hårsnoddar och hårspännen till bomullsrondeller och sminkborstar. Happy är tänkt för dig som värdesätter det visuella utseendet och kvaliteten, men inte vill betala onödigt mycket för en produkt – oavsett om det är produkter inom kategorin egenvård, skönhet eller basvaror.

Produkter till låga priser, men med hög kvalitet!

Trots att priset är lågt har man med varumärket Happy varken kompromissat med vare sig kvalitet, kreativitet eller det visuella uttrycket; därför har du möjlighet att skapa en fin smink-look, en vacker frisyr eller få optimal hudvård utan att behöva spendera alla dina pengar på dyra produkter.

För alla tillfällen och alla behov

Produkterna från Happy är indelade i olika serier och produktgrupper så att du kan hitta den produkt som uppfyller dina krav på uttryck, kvalitet och pris:

Happy Makeup

Denna serie erbjuder sminkborstar och sminkborstset så att du kan skapa en personlig, professionell look. Borstarna finns i olika färger, former och storlekar, så att du kan hitta borsten eller setet som passar dina behov. Borstarna är alla av hög kvalitet och ger ett felfritt och proffsigt resultat. Alla sminkborstar från Happy är dessutom veganska.

Happy Hair

Oavsett om du vill skapa en enkel och praktisk håruppsättning med snodd eller vill ha en festlig look med ett färgglatt hårspänne så hittar du produkten i Med24:s sortiment av Happy håraccessoarer. Produktserien erbjuder både hårklämmor, hårspännen, hårkammar och snoddar i olika former, färger och uttryck.

Happy Basic

Basvaror är produkter som är väsentliga och nödvändiga i din dagliga hud- eller hårvårdsrutin; såsom t.ex bomullsrondeller och bomullspinnar. På Med24.se kan du köpa bomullsrondeller och bomullspinnar från Happy i flera former och storlekar till ett bra överkomligt pris, vilket är extra viktigt när det är förbrukningsartiklar som du använder varje dag.


Utforska det spännande och varierande utbudet av produkter från vårt eget varumärke, Happy. Vi erbjuder produkter av bra kvalitet till ett överkomligt pris på Med24.se. 

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.