Hairburst

Hairburst har utvecklat allt från schampon och hårvitaminer till ögonfransserum med ett syfte: att främja friskare, längre och fylligare hårväxt. Hairburst är därför det perfekta valet om du vill ha friskare och längre hår. Läs mer om Hairburst här!

20 Produkt(er)

Få friskare och starkare hår med Hairburst

Är du trött på ditt platta, tunna hår som lätt går sönder och vill du ha mer volym och styrka till håret? Hairburst har utvecklat allt från schampo och hårvitaminer till frans- och ögonbrynsserum med fokus på att främja friskare, längre och fylligare hårväxt. Hårvårdsprodukterna och vitaminerna är berikade med ingredienser som motverkar och stoppar håravfall och hjälper till att återfå både styrka och volym i ditt hår.

Vad orsakar håravfall?

Även om du med största sannolikhet inte ser det, fäller du mellan 50 och 100 hårstrån om dagen, vilket är helt normalt. Det är dock heller inte onormalt att du under perioder av ditt liv kommer att uppleva att du tappar mer hår än vanligt. Orsakerna kan vara många, men vanligtvis är det under en kortare period och sedan återgår det till det normala.

Några av orsakerna till ökat håravfall kan vara:

  • Hormonella förändringar
  • Stress
  • Infektioner
  • Autoimmun sjukdom (fläckvis håravfall)
  • Graviditet
  • Ärftlighet
  • Vissa typer av medicin

De flesta människor, oavsett ålder och kön, kan bli extremt frustrerade när de upptäcker att deras hår långsamt börjar bli tunt och faller av – men som tur är kan Hairburst göra något åt ​​det!

Vetenskapen bakom Hairburst

Hair Burst har specialiserat sig på att utveckla hårvårds- och stylingprodukter som främjar hårväxt och resulterar i friskare och mer välvårdat hår. Oavsett om det är Hairburst Hair Vitamins eller Hairburst Schampo för längre och starkare hår, är hårvårdsprodukterna vetenskapligt formulerade och innehåller en effektiv blandning av viktiga vitaminer och mineraler som ditt hår kommer att älska. Nyckelingredienserna i hårvitaminerna från Hairburst är biotin, selen och zink, som bidrar till att underhålla normalt hår och hud.

Brett utbud – från hårvitaminer till schampo till lash and brow serum

På Med24.se erbjuder vi ett brett utbud av de läckra och närande hårvårdsprodukterna från Hairburst. Vårt sortiment innehåller bland annat:

Hairburst schampo för längre och starkare hår

Hairburst Shampoo for Longer & Stronger Hair med sin närande formel hjälper till att förhindra håravfall samtidigt som den skapar en optimal miljö för bättre hårväxt. Hairburst Shampoo for Longer & Stronger Hair är bl.a. berikat med hydrolyserat veteprotein, som lätt tränger in i varje hårstrå och har förmågan att absorbera och behålla fukt och ger ditt hår extra fyllighet, lyft och volym.

Hair Burst lash and brow serum

Hairburst Lash & Brow Enhancing Serum innehåller kraftfulla och näringsrika ingredienser som rödklöverextrakt, natriumhyaluronat och ricinolja, som kommer att förbättra och optimera dina tunna, korta eller glesa bryn och fransar.

Hairburst Healthy Hair Vitamins

De populära hårvitaminerna från Hairburst är utvecklade med ingredienser som är väsentliga för att bibehålla en sund hårväxt och förhindra håravfall, så att du uppnår din drömlook och hårlängd. En del personer kan se resultat så snabbt som på endast två veckor!


Vill du stärka och vårda ditt hår och förebygga håravfall? Köp de läckra hårvårdsprodukterna, hårvitaminerna och serumen från Hairburst på Med24.se. Billigt, tryggt och enkelt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.