Moducare - 90 st

Moducare är ett kosttillskott i vegetabiliska kapslar innehållande växtsteroler och -steroliner, som vegetabiliska oljor och fetter, som utvinns ur tall.
Se alla produkter från MaxiPharma
Varunummer: 18819

Moducare är ett kosttillskott i vegetabiliska kapslar innehållande växtsteroler och -steroliner, som vegetabiliska oljor och fetter, som utvinns ur tall

Det rekommenderas att ta en tablett, 3 gånger om dagen. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Bör först efter samråd med läkare eller hälsovård tas av gravida kvinnor och barn under ett år.

Innehåll: 90 st

Ingredienser:

Fyllnadsmedel: E553b, Konsistensmedel: E464, E440, E422 og E473, Växttroliner/Beta-Sitosterol 7,2 %, Antiklumpningsmedel: E551, Vatten, Surhetsreglerande medel: E578, E260

Ursprungsland:
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Diverse

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.