Udo's Probiotics 5-15 år - 60 kap

Udo's Probiotics 5-15 år - 60 kap
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Udo's Choice
Varunummer: 2166

Produktbeskrivning

Ingredienser
Recensioner

Udo's Choice Probiotika för barn 5 - 15 år

Beskrivning:
8 specifika bakteriestammar i rätt styrka, som framställts speciellt för en sund mikroflora hos barn. Ett barns hälsosamma mikroflora är nästan jämförbar med den hos en vuxen, men på grund av barnens mindre storlek behöver de mindre mängder av samma bakterier.

De specifika stammar som används i Children's Blend är speciellt utvalda för deras värde för barns hälsa och är sammansatta med en livskraftig antal lämplig för barn.

Udo's Choice Probiotika har utvecklats och testats för deras magsyraresistens. In vitro-studier har visat att de inte förlorar sin koncentration efter 3 timmar vid 37 ° C vid pH 3 / pH 4. Därför, när den intas som rekommenderas på full mage, når mikroorganismerna i Udo's Choice probiotika mag-tarmkanalen med deras fullständiga styrka. Kapslarna kan också öppnas och innehållet kan strös direkt på kall eller varm (men inte skållhet) mat för att simulera probiotisk närvaro i naturen, där de täcker råa livsmedel.

Förvara i kylskåp för maximal styrka och stabilitet; Men Children's Blend kan vara utanför kylskåpet under korta tidsperioder, vilket gör det bekvämt att ta med på semestern.


I en bas av:
cellulosapulver, magnesiumsalter av fettsyror och askorbinsyra. Udo val Probiotic innehåller ett stort antal lättillgängliga, vänliga tarmbakterier vid tillverkningstid, så även vid bäst-före-datum kommer du fortfarande få alla probiotika som du behöver för god matsmältning.


Dosering:
Ta 1 kapsel per dag på full mage för att bibehålla sund tarmflora. Bör endast efter överenskommelse med en läkare användas av gravida kvinnor och barn under 1 år.
Ursprungsland: Kanada
Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas.
Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.
Förvaras utom räckhåll för barn.
Bör först efter samråd med läkare/vården tas av gravida och barn under 11 år.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.