NDS Probiotic Panda 2 - 7 - 200 g

NDS Probiotic Panda 2 - 7 - 200 g
Se alla produkter från NDS
Varunummer: 44136

NDS Probiotic Panda-2 - Probiotiskt tillskott med 7 noggrant utvalda mjölksyrabakteriestammar

NDS är specialister inom probiotiska tillskott - Probiotic Panda-2 bidrar med goda och välgörande tarmbakterier till din kropp på det mest naturliga sättet. Produkten hjälper till att upprätthålla en normal matsmältning och ett optimalt tarmsystem.

NDS tillverkar sina produkter genom en helt unik BioAktiv-teknik, vilken innebär att näringsämnen extraheras direkt från växter innan de tillsätts i din kropp. Deras mål är att producera de mest naturidentiska produkterna så att kroppen vet vad den får. På detta sätt har deras kosttillskott ett högre upptag eftersom kroppen känner igen de naturliga ämnen som den tillförs. För att få de mest verklighetstrogna produkterna är ingredienserna inte genetiskt modifierade och innehåller inte kemiska eller syntetiska tillsatser.

Det är viktigt att upprätthålla ett hälsosamt tarmsystem med en bra tarmflora för att kunna absorbera så många näringsämnen från kosten som möjligt.

Probiotic panda:
Detta kosttillskott bidrar till tarmsystemet och immunsystemet. Pulvret innehåller 7 noggrant utvalda bakteriestammar och 1 tsk av pulvret kan innehålla upp till 15.000.000.000 bakterier.

Dosering och användning

Det rekommenderade dagliga intaget för vuxna och barn är 1 tsk.

Kosttillskottet är i pulverform och aktiveras med vatten. Blanda 1 tsk av pulvret med vatten i ett glas (inte iskallt) och låt det stå i 15 minuter innan det intas. Probiotic Panda fungerar bäst på tom mage och du kan därför ta den före sänggåendet.

Prova också Probiotic Panda 1 med 5 bakteriestammar.


Innehåll: 200 g

Ingredienser:

Risstärkelse, Maltodextrin, Mineraler:, Enzymer (amylase), Utvalda bakteriestammar:, B.lactis 52, Lactobacillius acidophilius 37, B.infantis, Lactobacillius casei 56, Lactocouccues lactis 19, Lactocouccues lactis 5l8, L.lactis

Ursprungsland: England
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Ingår i kategorierna
Probiotika

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.