MyggA Spray - 75 ml

1
1
1
Se alla produkter från Midsona & MyggA
Varunummer: 45222

MyggA Spray - oumbärlig myggspray med DEET som håller myggorna borta

Denna myggspray är en svensk bestseller, som kommer att vara din familjs bästa vän på sommaren, så att du kan undvika irriterande myggbett oavsett vad du gör och var du än är. Formulan innehåller 9,5% DEET, som är en aktiv substans som ofta används i insektsmedel. Ämnet påverkar myggans luktsinne och kan efter bara en applikation hålla myggorna borta i upp till 1,5 timmar. Skyddet varierar dock för tropiska myggarter, och sprayen ger i genomsnitt upp till 2 timmars skydd mot myggor med gul febern och 4 timmar mot malariamyggor. Den kan således användas både hemma och utomlands. Använd den effektiva myggsprayen 1-2 gånger om dagen och njut av en sommar utan stick, klåda eller irritation!

Användning:

Skaka sprayen och applicera 1-2 gånger dagligen. Sprayen är lätt att applicera och har en behaglig doft. Om du ändå blir stucken kan du behandla ditt stick med MyggA Soothing Gel, som lindrar klåda.

Obs! Faktorer som hög temperatur, fukt och svett kan påverka skyddstiden för alla insektsmedel. Upprepa vid behov efter bad eller när effekten är reducerad. Endast lämplig för mänsklig användning. Använd inte till barn under 2 år och endast begränsad användning till barn i åldern 2 till 12 år. Använd biocider säkert. Läs alltid bruksanvisning och produktinformation före användning.

Innehåll: 75 ml

Ingredienser:

N,N-diethyl-m-toluamid (DEET (9,5%)), Ethyl alkohol

Se alla produkter från Midsona & MyggA
Varunummer: 45222

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.