Dosetter

Har du problem med att hålla koll på din medicin eller de kosttillskott som du ska ta? Med en smart doseringask är det enkelt att hålla ordning på rätt dosering och tidpunkt. Läs mer här!

28 Produkt(er)

Doseringsaskar - för bättre överblick

Om du ska ta många tabletter eller piller vid olika tidpunkter kan det vara svårt att komma ihåg vad du ska ta och när. Som tur är finns det utrustning som kan hjälpa dig att göra det hela lite enklare.

Det kan vara till stor hjälp att ha rätt utrustning för att hantera sin medicin i form av en pillerask eller doseringsask. På så sätt kan du schemalägga ditt intag och göra det hela mer hanterbart och överskådligt för dig själv. En doseringsask kan ge dig mer sinnesro då du kan vara säker på att du tar rätt mängd medicin vid rätt tidpunkt och det är också tidsbesparande. 

Fördelar med doseringsaskar

Även en relativt enkel uppfinning, som en doseringsask/pillerask, kan fortfarande innebära många fördelar:

  • Du slipper att dosera tabletter flera gånger om dagen
  • Du får rätt antal eller mängd av dina piller
  • Det är schemalagt vad som ska tas och när
  • Den är lätt att packa med sig

Olika varianter av doseringsaskar

De flesta av våra doseringsaskar är för en veckas dosering så det kan ofta vara en fördel att skaffa antingen en stor dosett eller två 2 st för 7 dagar. Detta skapar mer överblick och mer tid för annat i vardagen. Flera av dem är också indelade i flera fack per dag, om du nu ska dela upp tabletterna på flera tillfällen såsom morgon, middag eller kväll.

Oftast behöver äldre människor mer medicin och är du en av dem som skakar mycket på händerna kan det ofta vara svårt att hantera pillren. Här är det en fördel med doseringsaskar med fasta fack, så att tabletterna blir lättare att hantera.

Doseringsaskarna finns i olika storlekar så att de kan innehålla både stora och små tabletter. De finns även i olika färger och utföranden, så du kan få en som ser snygg ut på köksbordet om den ska ligga framme.


Märken inom doseringsaskar

Några av de mest ledande märkena inom doseringsaskar är:

  • Medimax doseringsask
  • Medidos doseringsask
  • Anabox doseringsask

Köp din doseringsask här

På Med24 hittar du pilleraskar eller doseringsaskar för kosttillskott och läkemedel. Vi erbjuder dig ett stort urval av billiga doseringsaskar från de välkända märkena Medidos, Anabox m.fl. Doseringsaskar är ofta förknippade med många fördelar. De ger dig en överblick över din dosering så att du inte kommer att ta för mycket eller för lite medicin. Dessutom behöver du inte dosera din medicin varje dag, vilket ofta kan få många att hoppa över att ta sina piller. Därmed uppnår du en tidsbesparande lösning i din vardag. Genom att vara i kontakt med din medicin färre gånger uppnår du också bättre hygien då du bara är i kontakt med pillren en gång.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.