Volymspray

Volymspray är en stylingprodukt som ger omedelbar volym och fyllighet till håret. Genom att lyfta vid hårrötterna skapar den en fylligare look. Läs mer om volymspray här!

25 Produkt(er)

Volymspray - vägen till fylligare och livligare hår

Om du har tunt eller fint hår känner du förmodligen till frustrationen över att ditt hår faller ned under dagen. Tunt hår kan vara svårt att styla och saknar ofta den volym som krävs för en vacker och hälsosam look.

Som tur är finns det en lösning: Volymspray!

Vad är volymspray?

Volymspray är en hårstylingprodukt som är utformad för att ge omedelbar volym och fyllighet till håret. Den fungerar genom att lyfta vid hårrötterna och skapa en känsla av tjockare, fylligare hår utan att tynga ner det.

Till skillnad från traditionella hårsprayer som främst fokuserar på att hålla frisyren på plats, fokuserar volymspray på att öka hårets volym och textur. Detta gör det till ett perfekt val för personer med fint eller platt hår som önskar en fylligare frisyr med mer volym.

Volymspray innehåller ofta ingredienser som panthenol, keratin och olika proteiner som stärker håret och skyddar mot värmeskador under styling. Genom att applicera volymspray vid rötterna och styla efter önskemål kan man uppnå en långvarig, voluminös effekt som förbättrar hårets övergripande utseende och känsla.

Med volymspray kan du:

 • Få fylligare och mer livfullt hår
 • Skapa en vacker och voluminös frisyr
 • Få håret att se friskare och kraftfullare ut
 • Hålla frisyren på plats hela dagen

Oavsett om du har kort eller långt hår, rakt eller lockigt, kan volymspray hjälpa dig att uppnå din drömfrisyr.Fördelar med att använda volymspray

Volymspray har ett antal fördelar som gör den till en oumbärlig produkt i alla hårvårds- och stylingrutiner för dem som vill ha mer fyllighet och volym i håret.

Här är de viktigaste fördelarna:

 • Omedelbar volym: Genom att lyfta vid hårrötterna ger volymspray en omedelbar boost av volym, vilket gör håret synligt fylligare och mer levande.
 • Långvarig stadga: Utan att tynga ner håret ser volymspray till att din frisyr behåller sitt lyft och sin volym hela dagen.
 • Värmeskydd: Vissa volymsprayer innehåller ingredienser som skyddar håret mot skador som orsakas av värmestyling, vilket gör det till ett perfekt val innan du använder hårtork eller locktång.
 • Passar alla hårtyper: Oavsett om du har fint, tjockt eller lockigt hår kan volymspray ge önskad fyllighet och textur.

Dessa fördelar gör volymspray till en mångsidig och effektiv lösning för att få fylligare, mer voluminöst hår. Det är ett enkelt sätt att uppgradera din hårstyling för att få den fyllighet du vill ha.Hur man använder volymspray

Det är olika om en volymspray ska användas i fuktigt eller torrt hår, så läs alltid instruktionerna på produkten.

Om du använder volymsprayen i fuktigt hår kan du använda den här guiden för att maximera effekten:

 • Börja med rent, fuktigt hår: För bästa resultat applicerar du volymspray i nytvättat och lätt torkat hår. Detta säkerställer att produkten kan tränga in och lyfta håret från rötterna.
 • Fokusera på rötterna: Håll flaskan några centimeter från huvudet och spraya direkt på hårrötterna där du vill ha mest volym. Detta är nyckeln till att skapa lyft.
 • Arbeta in produkten: Använd fingrarna eller en kam för att fördela sprayen jämnt i håret, särskilt om du har långt eller tjockt hår. Detta säkerställer att hela håret drar nytta av volymboosten.
 • Föna håret: För att aktivera volymsprayens fulla potential ska du använda en hårtork med huvudet nedåt. Detta hjälper till att ytterligare lyfta rötterna och skapa extra volym.
 • Styla som du vill: När håret är torrt kan du styla det som du önskar. Volymsprayen ger naturlig fyllighet och gör stylingen lättare att hålla.

Genom att följa dessa steg kan du maximera effekten av din volymspray och få ett hår som ser friskare och mer voluminöst ut.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.