Saltvattenspray

Saltvattenspray ger textur och volym till håret och skapar naturliga vågor och en avslappnad strandlook. En enkel touch för vardagsstyling av håret. Läs mer om saltvattenspray här!

24 Produkt(er)

Saltvattenspray - havets hemlighet för perfekta vågor i håret

Med en saltvattenspray kan du fånga havets vågor i ditt hår. Denna enkla men effektiva lösning efterliknar effekten av en dag vid havet, där saltvattnet naturligt ger textur och volym till ditt hår. Men det är inte bara för dem som vill uppnå de eftertraktade strandvågorna - saltvattenspray erbjuder mångsidighet för alla hårtyper och hårlängder och ger lyft och form som kan anpassas till individuella stylingbehov.

Med en bas av vatten berikat med salt och andra vårdande ingredienser hjälper saltvattenspray till att öppna upp hårstrået för att skapa en rå textur samtidigt som den hjälper till att hålla frisyren på plats. Från att förstärka naturliga lockar till att ge en touch av volym till fint hår, saltvattenspray är ett mångsidigt tillskott till din hårvårdsrutin som kan användas ensam eller tillsammans med andra stylingprodukter.Fördelar med saltvattenspray

Saltvattenspray har ett antal fördelar som gör den till en favorit bland hårvårdsentusiaster och professionella stylister:

 • Sprayen ger håret en rå men hanterbar textur, vilket gör det lättare att styla i lösa vågor eller en frisyr.
 • För dig med fint eller tunt hår kan saltvattenspray ge ett rejält lyft vid rötterna, så att håret ser tjockare ut.
 • Den hjälper till att definiera lockar och vågor utan att tynga ner håret, vilket är perfekt för dem som vill framhäva sin naturliga hårstruktur.
 • Saltvattenspray kan hjälpa till att förlänga hållbarheten på din frisyr genom att ge en lätt stadga som håller hela dagen utan att kännas stel eller klibbig.
 • Den kan användas på alla hårtyper och är särskilt effektiv för att skapa en strandlook eller som en grundläggande stylingprodukt om du experimenterar med en frisyr.
 • Saltvattenspray är lätt att applicera och kan användas både hemma och på språng för en snabb touch-up.

Dessa fördelar gör saltvattenspray till en mångsidig och oumbärlig del av alla hårvårdsrutiner som vill ge textur, volym och en naturlig look med minimal ansträngning.Hur man använder saltvattenspray

Saltvattenspray är ett enkelt sätt att få textur och volym i håret. Här är en steg-för-steg-guide till hur du får ut mesta möjliga av din saltvattenspray:

 1. För bästa resultat, börja med att tvätta håret som vanligt. Saltvattenspray fungerar bäst på rent hår eftersom den då bättre kan fästa i håret och skapa textur utan att störas av andra produkter.
 2. Efter hårtvätten handdukstorkar du håret så att det är fuktigt men inte blött. Saltvattenspray kan användas i både fuktigt och torrt hår, men fuktigt hår ger ofta det mest naturliga resultatet.
 3. Spraya jämnt i hela håret. Om du har långt hår kan du dela upp det i sektioner för att säkerställa att produkten fördelas jämnt.
 4. Använd fingrarna för att krama håret från topparna upp mot rötterna för att bygga textur och hjälpa till att forma vågorna.
 5. Du kan låta håret lufttorka för en mer naturlig look, eller använda en hårtork med diffusor för att påskynda torkprocessen och ge mer volym.
 6. När håret är torrt kan du styla det som du vill. Du kan använda fingrarna för att justera vågorna, tillsätta lite mer spray för extra stadga eller använda andra stylingprodukter för att fullända din look.
 7. Om du vill ha mer definition kan du tillsätta mer saltvattenspray på specifika områden och krama igen. För en mer polerad look, använd stylingverktyg som locktång eller plattång på torrt hår.

Tips för att uppnå bästa resultat:

 • Använd inte för mycket produkt eftersom det kan tynga ner håret.
 • För en mer kontrollerad look, spraya produkten på händerna först och arbeta sedan in den i håret.
 • Om du har fint hår ska du fokusera på att applicera produkten vid rötterna för att undvika att tynga ner topparna.
 • Om du har tjockare hår kan du tillåta dig att använda mer produkt för att uppnå önskad textur.

Saltvattenspray är ett utmärkt sätt att uppnå en avslappnad men ändå stilfull look, och med lite övning kan du enkelt integrera den i din dagliga hårvårdsrutin.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.