Lockkräm & Spray

Lockkräm ger näring och definierar lockar, motverkar frissighet och tillför fukt för att förstärka hårets naturliga struktur och skönhet utan att tynga ner det. Läs mer om lockkräm här!

34 Produkt(er)

Lockkräm - vägen till perfekta lockar

Med rätt lockkräm kan även vågor bli till de mest avundsvärda lockarna. En lockkräm är inte bara ytterligare en stylingprodukt, det är nyckeln till att frigöra potentialen hos varje enskild lock så att de kan leva upp till sin fulla potential.

Vad är lockkräm?

Lockkräm är en bra vän att ha till hands för alla med vågigt eller lockigt hår. Detta stylingunderverk är utformat för att förstärka och definiera lockarnas naturliga form samtidigt som det återfuktar och motverkar frissighet.

Till skillnad från hårspray eller gelé, som kan tynga ner håret eller göra det stelt och klibbigt, arbetar lockkräm med hårets naturliga form för att skapa en mjuk, rörlig och långvarig stadga. Det är inte bara ett sätt att styla, det är också en behandling som ger näring och skyddar dina lockar från slitage i vardagen.

Med ingredienser som naturliga oljor, proteiner och fuktgivare hjälper en lockkräm till att bibehålla hårets fuktbalans och elasticitet. Detta gör att lockarna blir definierade, glansiga och fulla av liv. Oavsett om du har lösa vågor eller täta spirallockar kan en bra lockkräm göra stor skillnad i din hårvårdsritual.Fördelar med att använda lockkräm

När du införlivar lockkräm i din hårvårdsrutin kommer du att uppleva en rad fördelar som inte bara förbättrar utseendet på dina lockar, utan också deras hälsa. Här är de viktigaste fördelarna:

Förstärkning av naturliga lockar

 • Lockkräm hjälper till att definiera och framhäva den naturliga formen hos varje lock för en mer polerad och professionell look. Genom att stödja lockens naturliga struktur minskar behovet av värmestyling, vilket kan minimera skador på håret över tid.

Kampen mot frissighet och fukt

 • Genom att täta hårets kutikellager kan lockkräm hjälpa till att hålla oönskad fukt ute, förhindra frissighet och hålla lockarna definierade. De återfuktande ämnena i lockkräm ser till att håret förblir återfuktat, vilket är viktigt för att undvika torrt och frissigt hår.

Lägga till lyster

 • Många lockkrämer innehåller näringsrika oljor och andra ingredienser som ger håret en hälsosam glans. Glans är ofta ett tecken på friskt hår, och genom att använda lockkräm kan du uppnå en glänsande look utan att behöva använda tunga silikonbaserade produkter.

Långvarig hållbarhet

 • Lockkräm ger en flexibel stadga som håller hela dagen utan att håret känns stelt eller klibbigt. Den långvariga stadgan gör att du kan styla håret på morgonen och lita på att dina lockar ser fräscha och väldefinierade ut hela dagen.

Skydd och vård

 • Ingredienser som vitaminer, proteiner och antioxidanter i lockkräm kan hjälpa till att skydda håret mot miljöpåfrestningar som sol, vind och föroreningar. Regelbunden användning av lockkräm kan också bidra till att förbättra hårets allmänna tillstånd genom att förebygga skador och torrhet.

Lämplig för alla lockar och vågor

 • Oavsett om du har lätta vågor eller täta spirallockar finns det en lockkräm som passar din hårtyp. Lockkrämer är anpassningsbara, så du kan välja en lätt formula för en mer naturlig look eller en tyngre kräm för extra definition och kontroll.

Genom att välja rätt lockkräm och applicera den på rätt sätt kan du få vackra, väldefinierade lockar som ser friska och livfulla ut. Det är inte bara ett sätt att styla håret, det är en investering i ditt hårs långsiktiga hälsa och skönhet.Använd lockkräm för optimal effekt

För att uppnå bästa resultat med lockkräm är det viktigt att applicera produkten på rätt sätt. Här är en enkel guide till hur du får ut det mesta av din lockkräm:

 1. Börja med rent, fuktigt hår. Lockkräm fungerar bäst på hår som har tvättats och balsamerats, eftersom håret då lättare kan absorbera produkten.
 2. Använd en lagom mängd lockkräm och fördela den jämnt från rot till topp. Använd fingrarna eller en bredtandad kam för att se till att produkten täcker alla lockar.
 3. Krama in produkten i håret med en uppåtgående rörelse för att framhäva lockarnas form och ge dem definition.
 4. Undvik att använda en hårtork med hög värme. Använd istället en diffusor på låg värme eller låt håret lufttorka för att minimera frissighet.
 5. Undvik att röra vid håret medan det torkar för att inte störa lockarnas form.

Genom att följa dessa steg säkerställer du att din lockkräm arbetar optimalt för att ge dig mjuka, definierade lockar som håller hela dagen.De 5 mest populära lockkrämerna

Det kan vara svårt att hitta precis rätt lockkräm för att få dina lockar att bounce. Många gånger måste du prova några olika för att hitta den som fungerar bäst för ditt hår. Här är de 5 mest populära lockkrämerna bland våra kunder:

 • Stuhr Curl Booster Spray - Denna spray är en favorit för sin lätta formula som boostar lockarnas volym och ger definition utan att tynga ner dem. Perfekt för dig som vill ha en naturlig och långvarig look.
 • Noughty Wave Hello Curl Cream - Denna lockkräm är känd för sin naturliga inställning till hårvård och erbjuder en närande blandning av vitaminer och mineraler för att förbättra lockarna och bekämpa frissighet.
 • Björn Axén Curl Creator Cream - Björn Axén är synonymt med kvalitet, och denna Curl Creator Cream är inget undantag. Den ger intensiv näring och stadga, vilket gör den idealisk för krävande lockar.
 • HH Simonsen Curl Cream - Denna kräm är älskad för sin mångsidighet och förmåga att ge både fukt och definition, vilket gör lockarna mjuka och hanterbara hela dagen.
 • Purely Professional Styling Lotion 1 - Med en formula som skyddar och vårdar ger denna stylinglotion lätt stadga och glans som inte stelnar eller flagnar.
Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.