Hårspray

Hårspray är en fantastisk produkt som kan hjälpa dig att skapa den perfekta frisyren. Genom att använda hårspray kan du få en hållbar och vacker frisyr som håller hela dagen. Läs mer om hårspray här.

83 Produkt(er)

Hårspray - en guide till perfekt hår

Hårspray är en oumbärlig produkt för dig som vill bevara din frisyr och lägga till extra volym och glans till håret. Genom att använda och välja rätt hårspray kan du framhäva hårets naturliga skönhet och ge dig själv självförtroende att möta dagen med stil.

Hårspray är ett stylingprodukt som är designat för att styla och fixera din frisyr så att du kan hålla håret på plats samt lägga till volym, glans och textur. Hårspray har funnits sedan mitten av 1900-talet och är fortfarande populär för dess förmåga att skapa och bibehålla frisyrer.

Hårspray är en produkt som används för att styla och ge stadga till din frisyr. Den är ett måste för alla som vill ha en hållbar frisyr som håller hela dagen.Hur fungerar hårspray?

När du sprayar hårspray på ditt hår, bildas en tunn film som täcker varje enskilt hårstrå och hjälper till att hålla dem på plats så att de inte står upp. De flesta hårsprayer innehåller polymerer som binder sig till håret och ger hållbarhet, samt lösningsmedel som ger en fin fördelning vid applicering och snabb torkning.

Vissa hårsprayer har också värmeskydd i sig och kan motverka statisk elektricitet och luftfuktighet, som ofta är orsaken till att ditt hår blir frissigt.

Användning och tips

När du använder hårspray är det viktigt att hålla sprayen på ett avstånd av ca 20 cm från håret för att hårsprayen ska fördelas mer jämnt och för att undvika uppbyggnad av produkten på ett bestämt område. För att uppnå det bästa resultatet ska du spraya i en kontinuerlig rörelse och låta produkten torka helt innan du rör vid håret. Här är några tips för att få ut så mycket som möjligt av din hårspray:

  • För extra volym, luta huvudet framåt och spraya hårsprayen vid hårrötterna.
  • För att lägga till textur - locka eller vrid små delar av håret och spraya lätt.
  • För ett starkt fäste, spraya ett lätt lager hårspray över hela frisyren när du är klar med stylingen.

Val av hårspray

När du väljer hårspray är det viktigt att ta hänsyn till din hårtyp och dina stylingbehov. Det finns olika typer av hårspray att välja mellan beroende på hur mycket stadga du vill ha:

  • Lätt Hold: Perfekt för naturliga looks och för att tämja flygigt hår.
  • Medium Hold: Bra för vardagslooken och för att behålla lätta lockar och vågor.
  • Starkt Hold: Perfekt för uppsatta frisyrer och frisyrer som kräver maximal kontroll.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.