Hårpuder

Hårpuder är en fantastisk produkt som kan hjälpa dig att skapa en fyllig och voluminös frisyr. Det är lätt att använda och kan användas för att styla alla hårtyper. Läs mer om hårpuder här.

10 Produkt(er)

Hårpuder - din bästa vän för en fyllig frisyr

Hårpuder är en fantastisk hårprodukt för att ge ditt hår volym och fyllighet. Det är lätt att använda och kan användas för att styla alla typer av hår.

Hårpuder absorberar fukt och överskottsolja från hårbotten. När du applicerar det i ditt hår skapar det en luftig textur som ger ditt hår mer volym.

Hårpuder är en torr pulverform som ofta kommer i en fin, pulveriserad form. Det är utformat för att absorbera överflödig olja från hårbotten och ge textur och volym till håret. Detta är särskilt användbart för dem med fint eller fett hår eftersom det hjälper till att skapa en känsla av volym utan att använda tunga produkter som vax eller gel.

Att använda hårpuder är ett bra val för personer med fint eller tunt hår som vill ge sitt hår mer volym. Det kan också användas för att skapa textur och definition i tjockt hår.

Fördelar med att använda hårpuder:

  • Absorberar Överskottsolja: Perfekt för dagar då du inte har tid att tvätta håret. Hårpuder absorberar olja och lämnar ditt hår fräscht och rent.
  • Lägger till Textur och Volym: Om ditt hår normalt är platt eller fint, kommer hårpuder att ge håret ett ögonblickligt lyft och ge fyllighet och volym.
  • Långvarig Effekt: I motsats till andra hårprodukter som gör att håret blir platt igen efter några timmar, håller hårpudret din frisyr och volym hela dagen.
  • Lätt att Applicera: Det tar bara några minuter att applicera hårpuder, vilket gör det till ett snabbt och enkelt sätt att fräscha upp ditt hår när du är på språng.


Hur använder man hårpuder?

Hårpuder är lätt att använda. Du applicerar det bara i ditt hår när det är torrt, där du vill ge volym eller fyllighet. Du kan använda det för att styla ditt hår på många olika sätt.

  1. Förbered ditt hår: Det är bäst att använda hårpuder i torrt hår. Om ditt hår är fuktigt, vänta tills det är helt torrt.
  2. Applicera Pudret: Ta en liten mängd hårpuder i din hand eller direkt på hårrötterna och arbeta in det i hårbotten.
  3. Styla som önskat: Använd dina händer eller en kam för att styla ditt hår som önskat. Du kan också lägga till ytterligare produkter som hårspray för extra stadga.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.