Leave in Conditioner

En leave in conditioner tillför fukt och vård till ditt hår, och hjälper till att bekämpa torrt och frissigt hår. Så om ditt hår behöver extra vård pröva en leave in conditioner. Läs mer här

100 Produkt(er)

Hur använder man en leave in conditioner?

En leave in conditioner är, som namnet antyder, ett balsam som ska sitta kvar i håret. Det betyder alltså att du inte ska skölja ur produkten. Leave in conditioner kan användas i både vått och torrt hår. Du kan använda en leave in conditioner varje gång du tvättar håret, eller efter behov.

Leave in conditioner i vått hår

Om du använder din leave in conditioner i vått hår ger det massor av vård och gör ditt hår lättare att reda ut. Applicera produkten i handdukstorkat hår och massera in det i hårets längder. Därefter kommer det att vara lättare att kamma ut trassel och tovor ur håret.

Leave in conditioner i torrt hår

Om du vill fräscha upp dina naturliga lockar kan du krama in lite leave-in conditioner i dina lockar för att förhindra frissigt hår. Detta kommer att ge dina lockar nytt liv och göra dem vackra och smidiga.

Om du vill ha mer fukt till håret kan du ta lite leave in conditioner i håret för mer vård. Undvik att få leave-in conditioner för nära hårbotten eftersom det kan få håret att verka fett. Applicera den därför bara på längderna på ditt hår.

Leave in conditioner som balsamspray

Vill du att det ska gå lätt och snabbt kan du använda en balsamspray. Detta är i princip samma sak som en leave in conditioner, men en balsamspray är lätt och snabb att använda om du inte har så mycket tid. Balsamsprayen sprayas på i håret och sedan kan du kamma igenom det och fortsätta med din stylingrutin. En balsamspray gör håret lättare att reda ut. Det är därför många föräldrar som använder balsamspray till sina barn.


Vilka är fördelarna med leave in conditioner?

Eftersom leave in conditioner inte ska sköljas ur igen, fungerar den i håret längre än vanligt balsam. Det kan därför vara riktigt bra att använda en leave in conditioner efter att du tvättat håret, för att ge ditt hår den optimala vården och näringen.

En leave in conditioner har följande fördelar:

  • Ger massor av näring och vård till ditt hår
  • Skyddar och stärker ditt hår
  • Gör ditt hår lättare att reda ut

Du bör inte använda leave in conditioner istället för ditt vanliga balsam, utan istället använda det som ett komplement.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.