Frisörsax

Utforska vårt sortiment av frisörsaxar som kombinerar användarvänlighet med professionell precision. Perfekt för att underhålla din frisyr. Läs mer om frisörsaxar här!

14 Produkt(er)

Frisörsax - din perfekta klipppartner

För alla frisörer är en sax förmodligen det viktigaste redskapet. En bra frisyr kan inte klippas med vilken sax som helst.

En frisörsax avgör inte bara kvaliteten på klippningen, utan även hur bekväm och effektiv klippningen är. Därför är det viktigt att använda en bra frisörsax när du klipper hår, eftersom den kan vara skillnaden mellan ett dåligt och ett bra resultat.Rund bild - Kvinna klipper hår med frisörsax

Brett utbud av frisörsaxar

Här hittar du olika frisörsaxar beroende på dina behov. Så oavsett om du behöver jämna topparna eller tunna ut håret, hittar du rätt frisörsax för hemmabruk här. Vi erbjuder flera modeller som är lämpliga för hemmaklippning, alla i hög kvalitet.

Frisörsax för att tunna ut håret

Vill du skapa lätta lager och en luftigare look genom att tunna ut ditt hår? Då är en urtunningssax lösningen. Urtunningssaxen är utformad speciellt för att tunna ut håret, vilket ger ditt hår ett lyft och fyllighet.

Urtunningssaxen har ett vanligt skärblad på ena sidan och ett tandat skärblad på den andra. Ju fler tänder ett blad har, desto mer tunnar saxen ut.

Klipp dina egna toppar med frisörsax

För att klippa kluvna toppar eller en ny frisyr, t.ex. en kortare frisyr eller lugg, är en vanlig frisörsax det perfekta verktyget. Dessa saxar finns i flera storlekar med olika typer av blad. Beroende på vilken klippteknik du använder kan du välja en sax med vinklat eller konvext blad. Vissa modeller har även små spår på bladet för att förhindra att håret glider när du klipper. Nyckeln till ett perfekt resultat är en frisörsax med ett vasst och precist blad.De 4 mest populära frisörsaxarna

Nedan följer de 4 mest populära frisörsaxarna bland våra kunder:

  • UNIQ Professional Hairdressing Scissor Kit: Detta professionella hårklippningskit från UNIQ är perfekt för både nybörjare och de som har klippt hår många gånger. Setet ger en högkvalitativ upplevelse till ett överkomligt pris, vilket gör den till ett populärt val.
  • Titanie urtunningssax 15 cm: Denna urtunningssax är perfekt för att skapa textur och fyllighet i håret. Titanie-saxen på 15 cm är ett måste för dig som vill tunna ut håret effektivt och med precision.
  • Sibel Eco Hairdressing Scissors 6": Sibel Eco Hairdressing Scissors är utformad för att ge en bekväm och exakt klippupplevelse. Den 6 tum långa saxen är lämplig för både professionellt bruk och hemmabruk, vilket gör den till ett mångsidigt alternativ.
  • Parsa Men Scissors: Dessa saxar är särskilt utformade för att tillgodose mäns groomingbehov. Parsa Men-saxen är känd för sin hållbarhet och skärpa, vilket gör den idealisk för exakt klippning.
Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.