GOSH Copenhagen


Utforska det stora sortimentet av makeupprodukter och kosmetika från danska GOSH Copenhagen. Allt du behöver för att skapa snygga looks utan att bli ruinerad!

108 Produkt(er)

GOSH Copenhagen - Dansk makeup och kosmetika för alla behov

Du känner förmodligen till GOSH Cosmetics och har sett deras fina makeup-produkter i hyllorna under många år. Men visste du att GOSH är ett danskt märke? GOSH Copenhagen grundades redan 1945 som ett läkemedelsföretag men blev snabbt ett kosmetikföretag som producerade alla typer av makeup-produkter. GOSH är nu ett internationellt varumärke som hela tiden följer både trender och konsumenternas efterfrågan, för att framställa nya, innovativa produkter, för att utöka sitt enorma produktsortiment. GOSH marknadsförs och säljs idag i mer än 80 länder världen över och de går ständigt framåt.

Danskt formulerat, danskt producerat

GOSH vill att varje produkt som når konsumenten ska återspegla dess egna, danska värden. Av den anledningen utvecklas och distribueras alla GOSH-produkter från egna kontor och fabriker i Danmark, där ett nära samarbete med råvaruleverantörerna säkerställer att endast ingredienser av hög kvalitet används. 70% av sortimentet produceras i Danmark, medan de återstående 30% produceras i andra länder inom EU. Detta gör att du kan känna dig helt trygg och vara säker på att få en förstklassig produkt när du köper makeup och vårdande produkter från GOSH. Huvuddelen av sortimentet innehåller inte parfym och är veganskt, vilket är särskilt bra för dig med känslig hud, eller för dig som vill använda vegansk makeup.

Brett produktsortiment med makeup för varje stil

GOSH Copenhagen har ett särskilt brett, produktsortiment, eftersom de vill göra det möjligt för dig att sätta ihop din egen look utifrån din unika stil. Med många olika mascaror, läpprodukter, foundations och ögonskuggor att välja mellan, kan du skapa den absolut, finaste vardagslooken precis som den mest exklusiva festlooken för kvällen.

På Med24 har vi produkter från underkategorierna:

  • GOSH Face: ett brett utbud av primers, foundations, concealers och puderprodukter samt blushes, highlighter och contur-produkter för varje hudton. Välj dina favoritprodukter och kombinera dem för att bygga upp en look i flera lager för en perfekt, vacker hud och ett ansikte fullt av liv och färger.

  • GOSH Eyes: här hittar du många olika mascaror, eyeliners, ögonskuggor, ögonbrynsprodukter samt serum som kan markera och definiera dina ögon och ögonbryn i dramatiska och fina looks. Serien innehåller GOSH populära Growth Serum, som är ett ögonfransserum som förvandlar fransarna utan att kosta skjortan.

  • GOSH Lips: läckra läppstift, glänsande läppglans och extra, hållbara läppstift, som ger dig glamorösa, fylliga och oemotståndliga läppar. Här hittar du varianter i nude, rosa och klassiska färger, så att du kan skapa en look för alla tillfällen.

GOSH är det perfekta märket för dig som vill ha makeup i hög kvalitet och följa tidens trender och tendenser till överkomliga priser.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.