Goldwell

Goldwell har tagit fram en komplett hårserie av kvalitetsprodukter för både vård och styling av håret. Läs mer om Goldwell här.

101 Produkt(er)

Historien bakom Goldwell

Goldwell har funnits sedan 1948, då Hans Erich Dotter grundade företaget. Han hade en vision om att skapa ett företag som enbart fokuserade på frisörer som sina affärspartners. Dotter etablerade en kemisk fabrik där han fokuserade på produktion och försäljning av hårprodukter exklusivt utvecklade för den professionella stylisten. 1956 utvecklade Goldwell det första Goldwell-schampot. Detta var det första steget mot att producera och utveckla hårvård, vilket Goldwell också är känt för idag.

Goldwell består idag av en komplett hårserie med kvalitetsprodukter, som bygger på innovativ teknisk kunskap och utvecklad i samarbete med några av världens skickligaste frisörer. På så sätt uppnår Goldwell de bästa resultaten och hårprodukterna för alla hårtyper.

Goldwell Dualsenses

Goldwell Dualsenses är en komplett hårvårdsserie som består av hårvård för alla typer av hår med olika behov. Alla Goldwell hårprodukter är lämpliga för både salongsbruk och hemmabruk. Här kan du få en överblick över vilken produktlinje från Dualsenses-serien som passar ditt hår bäst:

Goldwell Rich Repair

Goldwell Dualsenses Rich Repair är en produktlinje som består av deras Goldwell Rich Repair serum, hårkur, conditioner och schampo Goldwell. Hårvårdsprodukterna från Rich Repair-linjen tränger djupt in i håret, där de hjälper till att återuppbygga mycket skadat hår och återställer hårets naturliga glans. Goldwell Rich Repair är särskilt lämplig för torrt och skadat hår.

Goldwell Just Smooth

Just Smooth linjen från Goldwell Dualsenses gör håret lättare att reda ut, samtidigt som hårprodukterna också ger frizzkontroll, så att du kan uppnå mjukt hår med strålande glans. Deras Just Smooth-schampo är tillverkat med den unika FadeStopFormula, som säkerställer en skonsam rengöring av håret och en minimal förlust av färg vid varje hårtvätt. Goldwell Just Smooth är lämplig för oregerligt och burrigt hår.

Goldwell Ultra Volume

Goldwell Ultra Volume består av ett schampo, conditioner, dry shampoo och volymspray som alla hjälper till att stärka hårfibrerna så att du uppnår mer volym i håret. Deras Ultra Volume Goldwell-schampo ger omedelbart märkbar och synlig volym till håret. Goldwell Ultra Volume är särskilt bra för fint och tunt hår.

Goldwell Curls & Waves

Curls & Waves serien från Goldwell Dualsenses tillför fukt till håret, samtidigt som hårprodukterna skapar definition för lockigt hår, så att du kan uppnå spänstiga och elastiska lockar. Goldwell Curls & Waves är utvecklad för naturligt vågigt och lockigt hår.

Goldwell Blondes & Highlights

Blondes & Highlights linjen består bland annat av ett anti-yellow schampo och balsam som intensifierar färgglansen i håret och neutraliserar oönskade gula toner i ljusa färgreflexer. Goldwell Blondes & Highlights är speciellt utvecklad för blont och slingbehandlat hår.

Goldwell Bond Pro

Goldwell Dualsenses Bond Pro ger omedelbar styrka och smidighet till hår som är benäget att gå sönder. Bond Pro-hårvårdsprodukterna är särskilt bra för svagt och ömtåligt hår, men kan användas för alla hårtyper.

Goldwell Color

Goldwell Dualsenses Color är en produktserie som hjälper dig att intensifiera färgglansen i håret. Hårprodukterna kan användas på både färgat och ikke färgat hår. De hjälper också till att få salongsfärgen att hålla längre i håret. Goldwell Color är lämplig för fint och normalt hår. Med Goldwell Color Extra Rich får du samma egenskaper som från Goldwell Color. Color Extra Rich är lämplig för tjockt och kraftigt hår.

Goldwell Scalp Specialist

Med Scalp Specialist från Goldwell Dualsenses får du en ren och uppfriskande känsla i hårbotten. Hårprodukterna från Scalp Specialist-serien innehåller aktiva ingredienser som hjälper mot olika hårbottenproblem. De kan förhindra genetiskt betingat håravfall med regelbunden användning. Goldwell Scalp Specialist har utvecklats för känslig hårbotten och hår som har blivit tunnare.

Goldwell Silver

Goldwell Dualsenses Silver består av ett silverschampo, silver conditioner och silverhårkur som neutraliserar oönskade gula toner i håret och lämnar det med en vacker kall nyans. Goldwell Silver är idealisk för grått och blont hår.

Goldwell Sun Reflects

Goldwell Dualsenses Sun Reflects består av deras After Sun-schampo, som vårdar hår och hårbotten och effektivt tar bort rester från pool- och havsvatten. Den tillhörande UV Protect Spray skyddar håret mot påverkan av sol, pool- och havsvatten. Sprayen skyddar även håret från att blekna på grund av UV-strålar. Goldwell Dualsenses Sun Reflects är utvecklad för regenerering av stressat hår och hårbotten.

Goldwell Stylesign

Goldwell Stylesign består av lyxiga stylingprodukter som gör det lättare att styla håret. Stylingprodukterna hjälper till att skydda håret från värme och innehåller ett UV-filter som förhindrar att håret bleknar. Stylesign-serien består av bl.a av deras Goldwell Creative Texture, som ger struktur till håret, så att du kan uppnå en rå och rufsig look. Hos Med24.se består urvalet av Goldwell Stylesign av bl.a:

  • Goldwell Stylesign Ultra Volume Power Whip
  • Goldwell Stylesign Creative Texture Unlimitor
  • Goldwell Stylesign Cretive Texture Roughman
  • Goldwell Stylesign Curls & Waves Curl Splash
  • Goldwell Stylesign Curls & Waves Twist Around

Goldwell hårfärg

Goldwell har också utvecklat ett brett utbud av hårfärger, bl.a deras Dualsenses Color Revive, som hjälper till att fräscha upp och intensifiera salongsfärgen mellan besöken hos frisören. Goldwell Color Revive kan också hjälpa till att enkelt täcka dina utväxter eller oönskade gråa hårstrån. När du använder hårprodukterna från Color Revive-serien, kom ihåg att använda engångshandskar, eftersom färgen annars kan färga av på huden.


Se det stora utbudet av Goldwell Dualsenses och Goldwell Stylesign på Med24.se | Köp idag och få fri frakt vid köp över 499 kr.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.