Garanti på RAW blender

GARANTI PÅ RAW BLENDER

Gällande RAW produkterna har vi från RAW mottagit följande fördjupning av garantin som gäller för RAW produkterna:

Övergripande:

3 år garanti vid privat bruk. 1 års garanti vid professionellt bruk.

Följande gäller:

1. Garanti

RAW garanterar att produkten är utan defekter gällande material, utförande och att produkten fungerar tillfredsställande under garantiperioden gällande från köpsdatum.  Det förutsätts att produkten används på det sätt som anges i bruksanvisningen. (Var uppmärksam på att garantin inte gäller staven).

2. Vem kan åberopa garantin? 

Garantin kan åberopas av alla som har en giltig köpehandling – som är inom giltig garantiperiod.

3. Vad täcker garantin? 

RAW garanterar att om produkten skulle svikta inom garantiperioden definierad i punkt 1 ovan, på grund av defekt i material eller utförande eller som ett resultat av normalt slitage (vid kommersiellt köp täcks normalt slitage inte), repareras eller byts maskinen gratis.

4. Vad täcker garantin inte? 

Garantin täcker inte kosmetiska förändringar som inte påverkar funktionen, ex. missfärgning av delarna av produkten som uppstått genom användning eller på grund av missfärgningar på grund av användning av rengöringsmedel eller matlagning som inte är berättigade eller anses som defekter.  Garantin gäller inte vid resultat av användning av den medföljande matarstaven utan det medföljande locket, eller om det används någon form av non-food delar i maskinen när den är i bruk.  Vid kommersiellt köp täcks normalt slitage inte. AK Trading är inte ansvariga för omkostnaderna vid eventuella icke auktoriserade garantireparationer.

5. När gäller garantin inte? 

Vid missbruk, felaktig användning, ovarsam användning, förändrande av maskinen, exponering för onormala eller extrema förhållandande, eller användning utanför bruksanvisningens rekommendationer är garantin inte längre giltig. Garantin gäller heller ej vid ogiltiga reparationer på maskinen eller dess komponentdelar utförda av någon utan att vara förhandsgodkända av AK Trading, eller om en komponentdel används i kombination med en motorbas eller behållare som inte är en original RAWdel.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.