Blöjpåsar och Blöjhinkar - paketerbjudande!

31 Produkt(er)

Marknadens bästa och billigaste blöjpåsar, refillpåsar och blöjhinkar

Få den bästa och mest prisvärda lösningen inom blöjhinkar, blöjpåsar och refills på marknaden. Undvik blöjlukten hemma och skaffa dig en blöjhink med stängningsmekanism som kapslar in blöjorna och håller på lukten. Det är enkelt och bekvämt och du slipper lukten från den vanliga soppåsen varje gång blöjan ska bytas. Vi har billiga blöjpåsar till Tommee Tippee, Sangenic, Inkobaby, Korbell och Angel Care’s blöjhinkar

Inko Baby är en dansk tillverkare som erbjuder ett prisvärt alternativ till de originala blöjpåsarna för blöjhinkar som Angelcare, Simplee Sangenic och Sangenic TEC. Dessa påsar kan du köpa hos oss till ett bra pris och med möjlighet till mängdrabatt. Inko babys billiga blöjpåsar utför samma uppgift som de originala men till ett lägre pris. De är också miljövänliga och bryts ned helt i naturen.

Korbell är mycket populär och det beror delvis på att det är en pedalhink och att blöjpåsarna är biologiskt nedbrytbara. Refillpåsarna har doft och är både billiga och dryga att använda. Blöjhinken är smart, eftersom du har händerna fria och slipper böja dig när du byter blöja. Hinken är också utrustad med ett speciellt stängningssystem som säkerställer att bakterier och lukt stannar i hinken. 

Tommee Tippee Sangenic är världens mest köpta blöjhink och inte utan anledning. Den har ett Twist & Seal-system som tätt förseglar och kapslar in varje blöja. Hos oss hittar du alltid billiga Sangenic blöjpåsar och andra refills med snabb leverans.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.