iNurse Bröstsköld - 1 par

1
Se alla produkter från inurse
Varunummer: 34139

Förebygg och eliminera smärta och sår under amning med inNurse® bröstsköld

iNurse® är en bröstsköld som används mellan amningarna för att förebygga och behandla problem såsom sår, sprickor, mjölkstockning och svamp som kan uppstå under amning.

Många kvinnor upplever problem i samband med amningen, speciellt i starten. I själva verket, upplever upp till 90% smärta och ca en tredjedel får sår på bröstvårtorna den första tiden. Det är ett problem, speciellt som det är den vanligaste orsaken till varför vissa kvinnor slutar amma. 10% slutar amma inom en period av 2 veckor och ca 10% slutar helt innan den rekommenderade sexmånadersperioden. iNurse® har varit drivande för att utveckla en produkt som ökar sannolikheten för att förlänga amningsperioden utan obehag och komplikationer, så att både mamma och barn kan dra nytta av de bevisade hälsofördelarna.

iNurse® är ett inlägg, specialdesignad, medicinsk, godkänd plast utan ftalater och andra farliga ämnen. Inlägget placeras under kläderna och är försett med ventilationshål som tillför luft och syre, vilket främjar sårläkning och förhindrar mjölkstockning och svamp. Dräneringshålen gör att läckande bröstmjölk dräneras och iNurse® kan användas i kombination med både ull- och engångsamningskupor, samt med sårläkningskräm vid behov. iNurse® är också lätta och behagliga att använda och rekommenderas av både amningskonsulter, barnmorskor och barnavårdscentraler.

Användning:
iNurse® verkar genom att tillföra luft och syre till brösten, därför är det viktigt att de används korrekt, för att få önskad effekt. Se alltid till att iNurse® inte pressas för hårt mot brösten då luftflödet kan blockeras samt att de kan trycka mot mjölkgångarna. Använd en amningsbehå eller topp som inte sitter för hårt och använd endast iNurse® dagtid.

100% dansk, patentsökt uppfinning och 100% produceras i Danmark, vilket garanterar dig främsta kvalitet.

iNurse® Längre amning - Friskare barn

Innehåll: 1 par

Se alla produkter från inurse
Varunummer: 34139

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.