Bröstvårtskräm - Skyddande kräm för bröstvårtor

Bröstvårtskräm kan både förebygga och lindra ömma, spruckna och såriga bröstvårtor i samband med amning.
Hur fungerar bröstvårtskräm? | Vilken bröstvårtskräm ska jag välja?

12 Produkt(er)

Ömma, spruckna och såriga bröstvårtor?

Bröstvårtskräm är framtagen för dig som vill undvika såriga, spruckna och ömma bröstvårtor vid amning. Om du redan har ömma bröstvårtor kan bröstkräm hjälpa till att lindra smärta och ömhet.

Så fungerar bröstvårtskräm
När du applicerar bröstvårtskräm på dina bröstvårtor lägger du till ett nytt lager olja i huden, vilket skyddar mot bakterier och ger omedelbar lindring. Det är viktigt att du använder en kräm som är utformad för amning. Genom att välja rätt bröstvårtskräm kan du vara säker på att den inte innehåller oavsiktliga tillsatser etc.Hur man använder bröstvårtskräm

  1. Se till att dina bröstvårtor är torra och rena. Torka försiktigt av dem med en ren trasa.
  2. Applicera bröstvårtskräm på hela bröstvårtan. Om det behövs kan du också applicera en liten mängd på insidan av amningsinlägget.
  3. Tänk på att vissa krämer inte behöver avlägsnas före amning, medan andra bör torkas av eller avlägsnas före amning.
  4. Rengör helst bröstvårtorna dagligen med varmt vatten. Undvik att använda tvål och smörj in bröstet med den mängd bröstvårtskräm som krävs eller rekommenderas efteråt.


Lanolinkräm - naturlig vård för ammande mammor

Lanolin är en naturlig mirakelprodukt för ammande mammor som söker lindring och skydd för sina känsliga bröstvårtor. Lanolinkräm utvinns ur fårull och fungerar som en kraftfull fuktgivande ingrediens som hjälper till att återställa och bibehålla hudens naturliga fuktbalans. Detta gör lanolinkräm till en oumbärlig produkt under amningsperioden, då bröstvårtorna ofta kan bli torra och ömma.

Vid regelbunden användning skapar lanolin en mjuk och smidig barriär som effektivt förhindrar irritation och stöder hudens egen läkningsprocess. Lanolinkräm är därför ett måste för alla mammor som vill säkerställa en bekväm och vårdande amningsupplevelse.Vilken bröstvårdskräm ska jag välja?

Först och främst är det viktigt att hitta rätt kräm för dina behov. På Med24.se har vi ett urval av de bästa och säkraste alternativen inom bröstvårtskräm för amning. Vi erbjuder bland annat:

Lansinoh Amningskräm: Detta är en av våra kunders mest omtyckta krämer. Den ger omedelbar lindring och långvarigt skydd för såriga och ömma bröstvårtor.

Denna specialformulerade kräm är en bra hjälp för mammor som upplever obehag vid amning. Lansinohs unika formula, baserad på världens renaste lanolin som utvinns ur fårull, är utformad för att återställa och bevara hudens naturliga fuktbarriär, som skyddar mot bakterieangrepp.

Krämen absorberas snabbt utan att lämna en fet hinna, vilket gör den idealisk för användning efter varje amningstillfälle eller vid behov. Lansinoh kan förutom på bröstvårtorna även användas på torra läppar, babyrumpor, armbågar och hälar samt som skydd mot blåsor och på mycket känslig hud.

Lansinoh innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser och är säker för både mamma och barn, vilket gör den till ett pålitligt val för en bekväm amningsupplevelse.

Medela Purelan Bröstvårtskräm: Ger naturlig och effektiv lindring för mammor med känsliga, torra eller spruckna bröstvårtor till följd av amning. Krämen innehåller 100% naturligt lanolin, som efterliknar hudens egna lipider och hjälper till att återställa fuktbalansen och skydda mot ytterligare uttorkning och skador.

Medela Purelan är fri från konstgjorda tillsatser och konserveringsmedel, vilket gör den säker för både mamman och barnet, och behöver inte avlägsnas före amning. Dess mångsidighet sträcker sig även till behandling av andra torra hudområden, vilket gör den till en multifunktionell lösning för hela familjen.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.