Flux

15 Produkt(er)

Flux - Effektivt skydd mot dålig andedräkt

Dålig andedräkt kan vara jobbigt och pinsamt, men lyckligtvis finns det effektiva lösningar som Flux munskölj och sugtabletter.

Fördelar med att använda Flux munskölj

Flux munskölj erbjuder en rad fördelar som sträcker sig längre än till att bara fräscha upp andedräkten. Genom att använda Flux i din dagliga tandborstningsrutin kan du uppnå bättre munhälsa och större självförtroende.

Förebygger dålig andedräkt och karies: Flux munskölj är formulerat för att effektivt bekämpa de bakterier som orsakar dålig andedräkt. Vid regelbunden användning förebygger Flux munskölj karies och avlägsnar bakterier, matrester och plack, som ofta är de främsta orsakerna till dålig andedräkt.

Skyddar tänder och tandkött: En av de viktigaste fördelarna med Flux munskölj är dess innehåll av fluor. Fluor stärker tandemaljen, skyddar mot karies och hjälper till att förebygga tandköttsproblem. Detta gör Flux till ett utmärkt komplement till din dagliga tandborstningsrutin.

Daglig fräschör: Flux munskölj ger långvarig fräschör, vilket innebär att din andedräkt förblir behaglig. Du känner dig ren och självsäker oavsett vart dagen tar dig.Hur man använder Flux munskölj på rätt sätt

För bästa resultat med Flux munskölj rekommenderas att du använder det två gånger om dagen. Här är en guide till hur du bäst integrerar Flux munskölj i din dagliga munvårdsrutin:

Daglig användning:

  • Frekvens: Använd Flux munskölj två gånger dagligen - en gång på morgonen och en gång på kvällen efter tandborstning.
  • Dosering: Häll den rekommenderade mängden munvatten (cirka 10 ml) i locket eller i en mätkopp.

Steg-för-steg-guide:

  1. Borsta tänderna: Se till att borsta tänderna ordentligt i två minuter med fluortandkräm innan du använder munskölj.
  2. Mät upp: Häll den rekommenderade mängden Flux munskölj i locket eller i en mätkopp.
  3. Skölj munnen med munskölj: Ta munsköljet i munnen och skölj noggrant runt hela munnen i cirka 30 sekunder. Se till att låta munvattnet komma i kontakt med alla delar av munnen, inklusive tänder och tandkött.
  4. Spotta ut det: Spotta ut, det är inte nödvändigt att skölja med vatten eftersom det kan minska munvattnets effekt.


Kan barn använda munskölj ?

Ja, barn kan använda munskölj, men det rekommenderas i allmänhet att barn börjar använda munskölj först från cirka 6 års ålder. Vid det laget har de utvecklat de färdigheter som krävs för att skölja och spotta utan att svälja munsköljvätskan, vilket är viktigt för att undvika oavsiktligt intag av fluor.

Flux Junior Fruit Mint mun skölj är ett utmärkt val för barn över 6 år. Munsköljet är speciellt framtaget med en mild fruktmintsmak som tilltalar barn och innehåller fluor som bidrar till att stärka tandemaljen och förebygga hål i tänderna. För optimal användning bör barn skölja munnen med 10 ml Flux Junior i cirka 1 minut efter tandborstning, två gånger dagligen.Flux sugtabletter

Flux sugtabletter är en praktisk lösning för att bekämpa dålig andedräkt eller lindra muntorrhet när du är på språng. Flux sugtabletter är lätta att ta med sig i fickan eller väskan, vilket gör dem idealiska att använda efter måltider eller när du behöver dem.

1. flux Eucalyptus/Menthol sugtabletter 30 st

  • Sugtabletterna har en frisk smak av eukalyptus och mentol som ger en snabb känsla av renlighet och fräsch andedräkt. De innehåller fluor som stärker tandemaljen och hjälper till att förebygga karies.

2. Flux Rabarber/jordgubb sugtabletter 30 st

  • Med en uppfriskande smak av rabarber och jordgubbar ger dessa sugtabletter en behaglig och mild smak. De innehåller också fluor för att skydda tänderna mot karies.

3. Flux Sugtabletter Krusbär 30 st

  • Dessa sugtabletter har en mild krusbärssmak, vilket gör dem till ett bra val för dem som föredrar en fruktig smak. De innehåller fluor för extra tandskydd.

Användning: Flux sugtabletter är lätta att använda. Lägg bara en tablett i munnen och låt den långsamt lösas upp, vilket säkerställer att de aktiva ingredienserna når alla områden i munnen och effektivt bekämpar dålig andedräkt. Tabletterna kan användas flera gånger om dagen efter behov, men högst 10 per dag.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.