Flexi

Läs mer om Flexi här.

29 Produkt(er)

Historien bakom Flexi

Medan vissa märken bara utvecklar hundkoppel för vår bästa vän, finns det andra märken som är specialiserade på dem; hos det tyska företaget Flexi är hundkopplet primärprodukten som hela tiden utvecklas, förbättras och optimeras i takt med ny kunskap och nya idéer.

Ofta är våra hundar inte bara våra husdjur, utan också våra trogna följare och vänner, som vi å ena sidan vill låta springa fritt omkring och utforska världen, men å andra sidan vill vi kontrollera dem så att de inte springer bort. Flexi hundkoppel har utvecklats för att tillfredsställa både dina och din hunds behov och är idag det ledande varumärket inom hundkoppel i över 90 länder. 2010 röstades Flexi till "Århundradets varumärke".

Flexi hundkoppel - hög kvalitet och kvalitetstester

Med kunskap och fokus på det dagliga livet med hund har Flexi insett att snö, värme, fukt, lera och smuts är oundvikligt. Som ett resultat av denna insikt prioriterar Flexi att testa deras Flexi hundkoppel i de mest extrema väder och har nu tagit fram hundkoppel som kan frysas in i ett isblock och tappas från många meter utan att förlora sin funktionalitet. Dessutom monteras varje modell för hand och går igenom kvalitetstester, vilket säkerställer att ditt hundkoppel klarar vardagens utmaningar.

Flexlinan – kontrollerad frihet för din hund

Till skillnad från det vanliga hundkopplet, där kopplet ofta hänger och kan göra det svårt att stoppa din hund om den kommer på avvägar, är Flexikopplet försett med en smart bromsfunktion och ett infällbart koppel. Det infällbara Flexi hundkopplet ser därför till att kopplet inte hänger och gör det lättare för dig att bromsa din hund, då kopplet snabbt och enkelt rullas fram och tillbaka med låsfunktionen. På så sätt blir det möjligt för din hund att röra sig naturligt i omgivningen samtidigt som du själv kan behålla kontroll och styrning.

Vilket hundkoppel ska jag välja?

Förutom att optimera det klassiska hundkopplet har Flexi insett att olika hundar har olika behov och därför erbjuder Flexi många olika hundkoppel; utifrån detta tankesätt har de bl.a. utvecklat serierna:

New Comfort

Detta Flexi hundkoppel finns både som hundkoppel och rullband och har ett smart koppelstyrsystem och ett justerbart, extra bekvämt handtag. Dessutom är det extra robust och kan anpassas med multibox och LED-belysningssystem, som enkelt fästs på Flexi hundkopplet.

Hundkopplen från Flexi New Comfort-serien finns både som band och lina i storlekarna XS, S, M och L och i 3, 5 och 8 meter.

New Classic

New Classic-serien från Flexi har en modern design och ett handtag som ligger bra i handen. Flexi hundkopplet finns i flera olika längder i denna flexiserie; från 3 meters lina till 8 meter.

Hundkopplen från Flexi New Classic-serien finns både som band och lina i storlekarna XS, S, M och L och längderna 3, 5 och 8 meter.

New Neon

Hundkopplen i New Neon-serien har en förbättrad synlighet tack vare de neongula sidorna på handtaget och är även utrustade med deras välkända låsfunktion. Ett bra hundkoppel för både stora och små hundar.

Hundkopplen från Flexi New Neon-serien finns både som band och lina i storlekarna XS, S, M och L och i 3 och 8 meter.


Köp det praktiska och smarta Flexi hundkopplet i flera olika längder och storlekar på Med24.se. Beställ snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se idag! 

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.