Filorga

60 Produkt(er)

Filorga Laboratories - avancerad anti-age hudvård för en synligt mer ungdomlig hud

Filorga Laboratories är ett franskt varumärke med inriktning mot anti-age hudvård. Varumärket grundades 1978 av en hudläkare som ville tillverka vårdande produkter som skulle ge resultat i samma grad som olika skönhetsbehandlingar. Filorga blev därmed det första franska laboratoriet inom estetisk medicin och är idag erkänt över hela världen för sina effektiva produkter som fokuserar på hudförnyelse. Filorgas produkter riktar sig till både män och kvinnor och för alla hudtyper och deras breda produktsortiment uppfyller alla behov för mogen hud. Om du vill uppnå en yngre hud med hjälp av avancerad hudvård som verkligen fungerar, så är Filorga varumärket för dig.

Aktiva formler inspirerade av metoder för estetisk medicin

Eftersom Filorga vill uppnå en så koncentrerad effekt som möjligt, baseras deras formler på ingredienser som också injiceras i huden inom estetisk medicin. Bland annat används formler som också används vid mesoterapi och filler-behandlingar. Ingredienserna som används har mikroskopiska vektorer som ger en hög absorption i huden och är det som säkerställer formlernas höga effektivitet. Majoriteten av produkterna innehåller Filorgas unika patenterade NCEF®-komplex, som består av över 50 olika ingredienser såsom vitaminer, mineraler, aminosyror och antioxidanter. Komplexet har en särskilt regenererande och föryngrande effekt på huden och ingår i formlerna i kombination med andra mycket potenta anti-age aktiver såsom kollagenboostere, multimolekylär hyaluronsyra, peptider, elastin etc. Alla formler är skapade i medicinska laboratorier av experter inom området och har hög hudsäkerhet och har inte testats på djur - dessutom lovar de synliga resultat efter bara 7 dagar.

Brett utbud av vårdande anti-age produkter:

I Filorgas produktsortiment hittar du allt från krämer, lotions, serum, masker och ögonkrämer till smink och anti-age solskydd. Du hittar bland annat följande serier:

  • Timer-Filler: Bestseller produkter med filler-effekt, som reducerar 4 typer rynkor med 50% på bara 2 månader. Här hittar du ansiktskrämen Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream, ögonkrämenTime-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream ochTime-Zero® Multi-correction Wrinkles Serum.

  • Hydra-Filler: En produktserie baserad på fuktgivande hyaluronsyra med såväl hög som låg molekylvikt, vilket ger en filler-effekt och så huden lämnas markant mer fyllig och smidig. Från serien kan du prova den essentiella dagkrämen Hydra-Filler Pro-youth Moisturizer Care.

  • Optim-Eyes: En serie av uppiggande produkter för trötta ögon, som stöder en mer ungdomlig hud runt ögonkonturerna. Här hittar du bland annat bästsäljaren Optim-Eyes Eye Contour Cream, som reducerar tecken på åldrande såsom fina linjer, kråkfötter, påsar och mörka ringar. 

  • NCEF-Reverse: Produkter baserade på det avancerade NCEF®-komplexet, som används i samma koncentration som vid meso-injektioner. I denna serie hittar du bästsäljaren NCEF Supreme Multi-Correction Night Mask, som fungerar som en förnyande nattkräm som ger en synligt friskare, ljusare och mer ungdomlig hud.

  • Lift: En produktserie baserad på Filorgas Plasmatic Lifting Factors® - en unik blandning som aldrig tidigare använts i hudvård, som aktivt lyfter och stramar upp för mer definierade ansiktsdrag och en fastare hud.

  • Nutri-Filler: En serie av särskilt närande och vårdande produkter som ökar kollagennivåerna och tonar ansiktet. i denna serie hittar du den bästsäljande produkten Nutri-Filler Lips - ett multifunktionellt läppbalsam som vårdar torra läppar, samt förstorar och definierar läppkonturerna.

  • Oxygen-Glow: Produkter tillsatta syresatta aktiver och peeling-ingredienser som ger en förnyad hudfärg och en naturlig glöd. Här hittar du den populära Oxygen-Peel, som stöder en klar och strålande hud varje dag.

  • Global-Repair: Miniserie bestående av särskilt avancerade produkter, vars formler inkluderar 4 celleboostere som effektivt motverkar alla tecken på synligt åldrande.

  • Flash-Fluid: Aktiv makeup som stöder en vackrare hud både på utsidan och insidan. Här hittar du en Bare-Skin Effect Nude Foundation i 6 färgvarianter samt det genomskinliga pudret Flash-Nude Pro-Perfection Translucent Powder, som ger en perfekt finish.

  • UV-Bronze: Solvård med anti-ageing egenskaper som skyddar mot UV-strålning och fotoåldring. Tillsatt SPF 50 solfilter samt aktiver som framhäver och förstärker din naturliga hudfärg. Prova till exempel ansiktssolkrämen UV-Bronze Face SPF 50+ eller den innovativa UV-Bronze Tan Booster After Sun.

Dessutom hittar du i Filorgas sortiment flera basis-musthave produkter såsom Universal Cream, Micellar Solution, Pore-Express Primer, Scrub & Detox og Foam Cleanser. 

Få en lyxig upplevelse med hudvård av högsta kvalitet

Filorga vill matcha kvalitet och egenskaper så mycket som möjligt. Därför är alla produkter noggrant sammansatta så att de får en läcker och behaglig konsistens på huden samt en oemotståndlig doft. Produkterna är förpackade i stilrena och snygga förpackningar som ger badrummet ett lyxigt utseende. Filorga marknadsförs i över 70 länder över hela världen och är ett ledande varumärke inom avancerad hudvård. Därför garanterar vi att det finns en produkt för dig i det stora urvalet.

pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.