Filibabba

FILIBABBA skapar unika produkter för barn och deras föräldrar. FILIBABBA-produkterna är gjorda av noggrant utvalda material och är skapade för att växa med familjen och för att främja lugn och fantasi i den moderna familjens vardag.

254 Produkt(er)

Skapa en säker miljö med Filibabba

När allt började bestod Filibabba av de två ägarna Christian Bendtsen och Lasse Rolighed Olesen och sedan dess har fler och fler anslutit sig, så nu är de upp till 10 personer i företaget. Deras första kollektion lanserades 2015 och med den kom inte bara den allra första Filibabba-bärselen, utan faktiskt den första bärselen på marknaden i Danmark.

Filibabba är mycket noga med att deras produkter skapas med kärlek och respekt inte bara för miljön utan också för de människor de arbetar med. Deras ambition och vision är att skapa en säker miljö för barn samtidigt som de värnar om miljön, och de är stolta över att vara ett GOTS-certifierat företag.

Rund bild - Baby liggandes på aktivitetsfilt

Filibabba och deras GOTS-certifierade produkter

Filibabba är ett av de få danska varumärken som har produkter som är GOTS-certifierade och de är mycket stolta över att ha denna märkning. GOTS står för Global Organic Textile Standard och är en organisation som garanterar:

  • Miljövänlig produktion - Alla bomullstextilier produceras enligt en viss standard hela vägen från skörden av bomullen till den färdiga produkten.
  • Goda arbetsvillkor - Arbetsplatserna är säkra och hygieniska, det förekommer inget barnarbete, begränsade arbetstider, rätten att fritt välja sysselsättning och ingen diskriminering.
  • Produkter fria från skadliga kemikalier - Produkten måste bestå av minst 70% GOTS-certifierad ekologisk bomull. På Filibabba är alla deras bomullstyger tillverkade av 100 % GOTS-certifierad ekologisk bomull, vilket garanterar att ditt barn är fritt från skadliga kemikalier, AZO-färgämnen och tungmetaller.

Varumärket fokuserar på hållbarhet, ekologi och socialt ansvar, så som konsument kan du vara säker på att produkterna har tillverkats med största omsorg om de bär denna märkning.

Rund bild - Baby liggandes på täcke på aktivitetsfilt, Med24

Produkter som följer ditt barn

På Filibabba är de mycket angelägna om att deras babyutrustning ska kunna användas så länge som möjligt, och därför försöker de alltid att göra sina produkter så multifunktionella som möjligt. Detta bidrar till att säkerställa att produkterna fortfarande kan användas även när ditt barn växer och utvecklas. Alla deras unika tryck på sängkläder etc. är handritade av deras designer, som verkligen lyckas skapa snygg och tidlös design som kan passa in i alla barnkammare och återanvändas om det finns ytterligare ett tillskott till familjen.


Kundernas favoriter

Det kan vara svårt att välja bland Filibabbas breda sortiment av produkter, från bitringar, aktivitetsleksaker och napphållare till haklappar och lampor. Alla produkter är tillverkade med största omsorg om dig och din miljö. Här är några av Med24:s kunders favoriter:

Sängkläder Filibabba

Det är viktigt att ditt barns sängkläder är mjuka och av god kvalitet så att ditt barn kan få en så god natts sömn som möjligt. Filibabbas sängkläder är tillverkade i 100 % ekologisk GOTS-certifierad bomull, oavsett om det gäller baby- eller juniorbäddslinne. Alla Filibabbas sängkläder finns i diskreta, stilrena färger som passar i alla hem. Sängkläderna finns i flera vackra färger.

Filibabba dammblöja

Filibabba tillverkar riktigt härliga och mjuka tygblöjor som snabbt kan bli oumbärliga i livet som förälder.
En Filibabba tygblöja kan användas till många olika saker, t.ex. som gosedjur, amning, skugga i barnvagnen, skötunderlägg etc. Tygblöjorna är tillverkade av 100% ekologisk GOTS-certifierad muslinbomull och finns i många vackra färger.

Filibabba matsalsgrupp

Mycket fint matservis i silikon bestående av en kopp, en tallrik och en skål. Både tallriken och skålen har en sugkopp under basen för att undvika spill när ditt barn äter. Koppen är lagom stor för att passa små barnhänder. Filibabba matningsset är tillverkat av 100% silikon och har en mjuk yta. Setet tål diskmaskin, ugn och mikrovågsugn, vilket gör det enkelt att använda i vardagen.

Filibabba lampa

Om du inte har sett Filibabbas vackra lampor bör du göra dig själv en tjänst. Det finns två olika: Filibabba Christian The Whale, som är den sötaste lilla valen, och Filibabba Pelle The Penguin, som är den sötaste lilla pingvinen. Båda lamporna är tillverkade av 100 % silikon och ger ett mjukt, varmt ljus som kan lysa upp barnkammaren för barn som kanske är lite rädda under de extra mörka nätterna.

Rund bild - Baby liggande i bärsele, Med24

Ansvar och hållbarhet

Förutom att vara GOTS-certifierade har Filibabba ett starkt fokus på ansvar och hållbarhet. Det gäller bland annat när det kommer till deras förpackningar. Här lägger man stor vikt vid att förpackningarna ska vara återvinningsbara, minimera avfallet och göra något bra för miljön. Dessutom är deras produkter utvecklade med ett hållbart tankesätt genom att använda naturliga material. Både för att visa hänsyn till barnen, men också för miljön.

Företaget brinner också för att säkerställa att fabriker som tillverkar Filibabba-produkter uppfyller olika ISO-standarder. Dessa standarder säkerställer att alla i produktionskedjan har ordentliga arbetsförhållanden.


Filibabba för dina barn

Med babyutrustning från Filibabba är du säker på att få utrustning och leksaker som är noga genomtänkta i varje detalj. Ditt barn får leksaker som verkligen stimulerar och utvecklar och kvaliteten är omisskännlig.

På Med24.dk hittar du ett stort urval av Filibabbas fantastiska sortiment som både du och ditt barn kan ha glädje av. Här hittar du bra priser och regelbundna erbjudanden på Filibabba.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.