Exurin - 75 ml

Exurin - 75 ml
Se alla produkter från Exurin
Varunummer: 20451
Exurin - 75 ml

Exurin, tar bort oönskade lukter - 75 ml
För alla dem som i tysthet kämpar mot urinlukt från urin eller genom efterdropp är Exurin den perfekta lösningen för både män och kvinnor.

Exurin är en dubbelverkande, antiseptisk sammansättning för att förhindra att urin och bakterier utvecklas till oönskad lukt. Dessutom absorberar Exurin lukt från urin, svett och liknande som redan uppstått. Det kan därför användas både före och efter missöden. Produkten innehåller två aktiva ingredienser klorhexidin och zinkolja, båda  är bakteriedödande och absorberande. Den innehåller även vatten och alkohol, samt hjälpämnen som verkar desinficerande och pH-reglerande. 

Fördelar med Exurin:
  • Doftneutralt
  • Ingen parfym
  • Inga konserveringsmedel
  • Inga parabener
  • Inga allergener
En flaska innehållande 75 ml, vilket motsvarar ungefär 3 månaders konsumtion i dagligt bruk.

Användning:
Exurin används bäst på morgonen, med 3-5 sprayningar på insidan av underkläderna, där lukten uppstår och om det behövs, beroende på omfattningen av problemet. Efter en kort tid avdunstar alkoholen och de aktiva ingredienserna absorberas av textilfibrerna. Här aktiveras de genom kontakt med urin, svett, eller flytningar, samt de luktmolekyler som utvecklas härifrån.
Exurin består av två aktiva substanser klorhexidin och zink olja, båda respektive bakteriedödande och absorberande. Dessutom innehåller Exurin vatten och alkohol, samt hjälpämnen som verkar desinficerande och pH-reglerande.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
    Kroppsvård > Intimvård > Övrig Intimvård

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.