Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty är kärleksfullt handgjorda hudvårdsprodukter i små partier i Hertfordshire, England. Detta för att säkerställa att de dyrbara antioxidanterna i de naturliga oljorna och extrakten alltid är så färska som möjligt. Evolve's produkter är veganska, cruelty-free och miljövänliga. Du kan läsa mer om Evolve Organic Beauty här.

52 Produkt(er)

Evolve Organic Beauty - vegansk och hållbar hudvård

Evolve tycker att det är dags för skönhetsprodukter att utvecklas. Samhällets medvetenhet har ökat och insett att det är bättre för både oss och vår värld att välja naturliga ingredienser. Ett litet team av designers och producenter framställer varje produkt från Evolve för hand i en liten studio i Hertfordshire, England. Detta garanterar fräschheten hos de ädla antioxidanterna i både naturliga oljor och extrakt.

Evolve’s önskan är att du ska känna vardagsglädje genom att använda deras produkter med upplyftande dofter, läckra texturer och effektiva resultat.


Historien bakom Evolve Organic Beauty

Evolve lanserades 2009 av en kvinna vid namn Laura. Varumärket är inspirerat av hennes egen sunda livsresa och tro på att företag som utvecklar hudvård också ska tänka på miljön. Evolve är utformat för att göra det lättare för oss att ta små steg mot en sundare och grönare vardag. Laura har alltid haft tron på att naturliga och ekologiska livsmedel och skönhetsprodukter är det bästa, och det har hjälpt henne, i hennes egen resa mot bättre hud.

Laura är tillsammans med sitt team mycket engagerad i produktionen av alla Evolve’s produkter. Laura granskar personligen varje ingrediens för att se till att den uppfyller märkets strikta ingredienslinjer och hon hanterar också alla eteriska oljesammansättningar.


Vanliga frågor

Här får du svar på de vanligaste frågorna om Evolve Organic Beauty

Det står parfym på ingredienslistan, men är produkterna inte parfymfria?

Svaret är både ja och nej. I Evolve’s produkter tillsätts ingen kemiskt, producerad parfym. Evolve-produkterna innehåller 100% naturliga oljor som alla innehåller sina egna, naturliga dofter. På grund av att dessa naturliga oljor innehåller sin egen doft ,ska parfym anges på innehållsförteckningen.

Är alla Evolve-produkter veganska

Ja, inga vårdande produkter från Evolve innehåller animaliska ingredienser.

Testar Evolve sina produkter på djur?

Nej! Evolve’s produkter är cruelty-free, vilket betyder att produkterna inte testas på djur. Evolve säljer inte sina produkter i t.ex. Kina, eftersom det där är lagligt att testa hudvårdsprodukter på djur.Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.