Eskio-3 fiskolja

Eskio-3 är en populär fiskolja med ett naturligt innehåll av omega-3-fettsyror. Tidigare var fiskoljan känd som Eskimo-3. Eskio-3 innehåller naturliga antioxidanter i en vetenskaplig blandning och koncentration (Pufanox), som består av naturligt vitamin E, oljelöslig askorbinsyra och lecitiner. Eskio-3 fiskolja finns både som kapslar och i flytande form.

Läs mer: Därför ska du välja Eskio-3 fiskolja | FAQ

Därför ska du välja Eskio-3

Det unika med Eskio-3 är tillverkarens fokus på friskhet, hållbarhet och en ren, naturlig produkt. Eskio 3 innehåller en patenterad ingrediens som heter Pufanox. Detta är en blandning av olika antioxidanter som tillsätts fiskoljan så att den håller sig färsk. Många är skeptiska till fiskolja i kapslar, just för att många kapslar har visat sig innehålla härsken fiskolja. Detta är inte fallet med Eskio-3. Här är fiskoljan helt färsk och behandlad med Pufanox för att bevara produktens färskhet.


Vanliga frågor om Eskio-3

När man köper fiskolja kan många frågor uppstå. Kan mitt barn ta denna fiskolja? Hur fungerar det egentligen med andra mediciner? Bli klokare på det och mycket mer i denna FAQ där vi svarar på några av de vanligaste frågorna.

Vad hette Eskio-3 tidigare?

Tidigare hette varumärket Eskimo-3.

Kan barn ta Eskio-3?

För barn rekommenderar vi "Eskio-kids", som kan ges till barn i åldern 3-12 år. Eskio-3 kids har en härlig smak av frukt.

Passar Eskio-3 om man är vegetarian eller vegan?

Eskio-3 kapslarna är tillverkade av gelatin från nötboskap, så dessa är inte lämpliga för veganer och vegetarianer. Tillverkaren har valt detta gelatin eftersom det skyddar oljeinnehållet bäst.
Om du inte vill ha gelatin finns Eskio-3 i flytande form.

Kan jag ta Eskio-3 tillsammans med andra läkemedel?

Vi rekommenderar alltid, att du rådgör med läkare innan du kombinerar läkemedel och kosttillskott.

Vad smakar Eskio-3 fiskolja?

Eskio-3, både i flytande form och som kapslar, är med citrussmak.

Kan gravida kvinnor ta Eskio-3 fiskolja?

Absolut! Eskio-3 innehåller DHA som bidrar till den normala utvecklingen av hjärna och syn hos foster samt barn som ammas när mamman tar 200 mg DHIA utöver det rekommenderade dagliga intaget av EPA / DHA på 250 mg.

Kan man vara allergisk mot Eskio-3?

Det beror lite på hur känslig du är. Som regel är man allergisk mot fiskprotein, inte fettet, men det kan finnas spår av fiskprotein i oljan.

Var tillverkas Eskio-3?

Fiskoljan produceras i Norge, medan kapslarna och den färdiga produkten är tillverkade i Sverige. Fisken fångas utanför Peru och tillverkaren har 100% kontroll över både vilken båt och dag all olja kommer ifrån.

Eskio-3 har testats upprepade gånger och är bäst i kvalitet och miljö! Eskio-3 fick Grön miljösymbol av danska Forbrugerrådet Tænk 2016 då den inte innehåller några miljöfarliga ämnen såsom PCB, dioxin eller tungmetaller.

Eskio-3 fiskolja är inspirerad av eskimåer

År 1970 åkte tre danskar till Grönland för att studera varför eskimåerna har världens lägsta förekomst av hjärt-kärlsjukdomar. Eskimåerna äter traditionellt inte mycket av vad vi har lärt oss, är hälsosam kost för hjärt-kärlsystemet, men varför har de trots detta, så god hälsa?
År 1970 var Grönland fortfarande ett traditionellt samhälle där kosten var traditionell, med en hög nivå av fett från skaldjur och marina däggdjur.


Fettsammansättningen i Eskio-3 gör hela skillnaden!

De tre forskarna, Hans Olaf Bang, Dr. Jörn Cities Berg och Aase Brøndum Nielsen, konstaterade att det var fettinnehållet i kosten som gjorde så stor skillnad och det har förts över till Eskio-3. 


Köp Eskio-3 på med24.se, alltid till ett lågt pris!

Vi på Med24 arbetar hela tiden för att ha det bredaste sortimentet och de bästa priserna för ett hälsosamt liv!

pil til toppen med24

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.