ESKIO-3


ESKIO-3 är ett populärt kosttillskott med fiskolja för hela familjen. Läs mer om ESKIO-3 här!

9 Produkt(er)

Vad är ESKIO-3?

ESKIO-3 var tidigare känt som Eskimo-3, vilket är vad många förknippar med högkvalitativ fiskolja. Nu heter märket ESKIO-3, men levererar fortfarande den populära fiskoljan i både flytande form, som sväljvänliga tabletter och geléliknande tuggtabletter för de minsta. Den populära fiskoljan har ett naturligt innehåll av omega-3-fettsyrorna DHA och EPA, som annars tillförs kroppen genom intag av till exempel lax, makrill, ansjovis och sardiner samt från linfröolja och hampfröolja.

ESKIO-3 är ett svenskt varumärke och den färdiga produkten tillverkas även i Sverige. Fisken fångas utanför Peru där producenten har 100% kontroll över vilken dag, fångst och båt oljan kommer ifrån. Därefter produceras själva fiskoljan i Norge, varefter det hela färdigställs med kapslar och förpackningar i Sverige. ESKIO-3 har testats upprepade gånger och ytterligare certifierats av Friend of the Sea, som är en internationell certifiering inom hållbart fiske.

Det unika med ESKIO-3 är tillverkarens fokus på färskhet, hållbarhet och en ren, naturlig produkt. ESKIO-3 innehåller ett patenterat medel som heter Pufanox. Detta är en blandning av olika antioxidanter som tillsätts fiskoljan för att den ska hålla sig fräsch. Många är skeptiska till fiskolja i kapslar, just för att många kapslar har visat sig innehålla härsken fiskolja. Detta är inte fallet med ESKIO-3. Här är fiskoljan helt färsk och behandlad med Pufanox för att bevara produktens fräschör.

Upptäck utbudet av fiskolja från ESKIO-3!

Här på Med24.se har vi ett brett urval av ESKIO-3, så att du kan hitta just den produkt som passar dig och din familj bäst. Du hittar bland annat den klassiska fiskoljan i kapslar eller flytande form, 2 veganska varianter med linfröolja och algolja samt en serie kosttillskott för barn.

De klassiska kosttillskotten finns i dessa varianter:

  • ESKIO-3 Pure Omega-3 – 105 kapslar
  • ESKIO-3 Pure Omega-3 – 250 kapslar
  • ESKIO-3 Pure Omega-3 – 105 ml
  • ESKIO-3 Pure Omega-3 – 210 ml
  • ESKIO-3 High Concentrated – 120 kapslar

ESKIO-3 Vegan

De klassiska kapslarna med fiskolja är gjorda med gelatin från nötkreatur, vilket gör dem olämpliga för veganer och vegetarianer. Därför har ESKIO-3 gjort 2 varianter som inte innehåller animaliska ingredienser. Du kan bland annat välja ESKIO-3 Vegan som är baserad på oraffinerad kallpressad linfröolja som har ett naturligt innehåll av omega-3, -6 och -9 fettsyror samt alfa-linolensyra. Denna variant är gjord med vegetabiliska kapslar, varför de kan tas av veganer utan problem. Du hittar även ESKIO-3 Vegan Algae här på Med24.se, som också är speciellt framtagen för veganer. Denna variant är framställd med algolja, och är precis som ESKIO-3 Vegan gjord med vegetabiliska sväljvänliga kapslar.

ESKIO-3 Kids – kosttillskott för de minsta

Många barn gillar varken smaken eller lukten av fisk och de får därmed inte i sig fisk genom den dagliga kosten. Därför kan ett kosttillskott vara en bra idé när det kommer till omega-3, -6 och -9 fettsyror. Av denna anledning har ESKIO-3 gjort en hel serie fiskolja, där smaken kamoufleras med andra smaker, vilket definitivt kommer att bli en hit bland barnen. Du kan bland annat välja den flytande fiskoljan med antingen tutti frutti eller apelsinsmak som gör att även det mest kräsna barn tar fiskolja utan invändningar. I serien finns också tuggtabletter med söt smak av apelsin. Här kan du se hela utbudet av ESKIO-3 för barn!


Här på Med24.se hittar du ett stort utbud av ESKIO-3 kosttillskott för dig och din familj. Köp snabbt, tryggt och enkelt!

Pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.