Ersättning för socker

Många barn och vuxna äter och dricker för mycket socker i Sverige. Det ökar risken för fetma, högt blodtryck och mättar i allmänhet dåligt med tanke på kaloriinnehåll. Socker mättar sålunda sämre, samtidigt som det går lättare direkt in i kroppens fettdepåer.

Därför finns det flera uppenbara skäl, att ersätta sockret. Du sparar på de tunga kalorierna och tandläkarräkningen kan också bli lite "lättare" om vi skär ner på vår konsumtion av socker. Faktum är att det söta smakar gott och det är då ingen anledning att bli fanatisk med att undvika socker. Så länge man är medveten om det och vet hur man balanserar sitt sockerintag.  

Här kan Sukrin vara ett bra hjälpmedel. Sukrin har ungefär 75% av den söta smaken och Sukrin kan i princip användas på samma sätt som socker. Strö till exempel Sukrin på pannkakorna som "florsocker" eller "socker" på gröten, använd i dina smoothies och i chokladkakan. 

På med24.se har vi flera olika produkter med Sukrin, som fungerar som ersättning för sötningsmedel, socker, florsocker och brunt socker. Vi har valt ut några av våra populära Sukrin- produkter. 

Har du erfarenhet av Sukrin-produkter, välkomnar vi dina synpunkter! 

Sukrin Gold är ett alternativ till brunt socker. Det har en rik och fyllig smak och är också trevligt kalorifattigt. Med Sukrin Gold får du faktiskt 25 gånger färre kalorier än om du hade använt dig av vanligt brunt socker. "Jag har provat många olika alternativ till vanligt socker, men Sukrin Gold är definitivt det bästa", skrev Sheila Nielsen och gav Sukrin fem av fem stjärnor på vår sida.  

Sukrin florsocker är ett naturligt och kalorifritt alternativ till florsocker och andra artificiella sötningsmedel som du kan strö på dina pannkakor. Sukrin strösocker är i pulverform och löses därför upp lätt. "För mig är det den bästa sockerersättningen på marknaden. Det är utan bismak och beter sig som socker ", skrev en av våra användare i en recension av Sukrin. 

Sukrin+ med Stevia är ett 100% naturligt sötningsmedel med den bonus att Sukrin Stevia är dubbelt så sött som socker och kommer från växten stevia. En växt med en något bitter smak med klibbiga blad som är upp till 15 gånger sötare än vanligt socker. Men genom att kombinera stevia med Sukrin försvinner en del av den bittra smaken, som steviaväxten har. "Sukrin + är riktigt bra, känns och smakar som socker", skrev Elin, en av våra användare. Sukrin + med stevia är särskilt passande om du ska baka en kaka eller andra extra, söta saker.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.