Embryolisse

Embryolisse
32 Produkt(er)

Historien om Embryolisse

I 1950 skapade en dermatolog från Saint Louis Hospital i Frankrig, den legendariska Lait-Crème Concentré, en universell hudvårdsprodukter med hög tolerans. Nästan 70 år senare har det sålts miljoner av produkter och Embryolisse är utvidgad till en hel hudvårdsserie, utvecklad med strikta krav till effektiviteten och tolerans och med en filosofi om att ge huden vad den behöver allra mest för att vara sund och vacker.

Unikt för Embryolisse är att de är lyckats med att både vara rekommenderat av dermatologer och farmaceuter och samtidigt utvalt och älskat av en hel skönhetsvärld av förande  makeup artister och andra professionella.


En riktigt närande cocktail

Formulan är skapad av ett urval av bl.a. naturliga ingredienser kända inom kosmetik eller medicin, som vitaminer, näringsämnen och essentiella fettsyror, tillsammans med bivax, sheasmör och sojaproteiner kombinerat med avancerade dermatologiska aktiver som hyaluronsyra eller kollagen. En närande cocktail som fyller huden med viktiga näringsämnen.


Sund effektivitet och synlig skönhet med Embryolisse

En välnärd hud, genomfuktad, är mjukare och mer fyllig. Embryolisse ger den allt den behöver för att bli sund, vacker och med ett yngre utseende. Fyllig, jämn och med en strålande glöd känns även känslig behaglig.


Hög tolerans

Inga onödvändiga ingredienser som kan irritera huden. Varje ingrediens är nödvändig och noga utvald utifrån aktiva ingredienser i rätt mängd integrerat i naturliga aktiva extrakt från växter, blommor eller frukter. Skapad under farmaceutisk kontroll och testat av dermatologer.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.