EcoTools


Med EcoTools produkter är det inte bara fokus på människans välbefinnande, utan även på planetens. Läs mer om de veganska skönhets- och egenvårdsprodukterna här.

15 Produkt(er)

Bakom Ecotools

En del börjar varje morgon med yoga andra dricker grön juice till frukost eller har en steg-för-steg hudvårdsrutin, faktum är att personligt välbefinnande blir en större och större del av de flesta människors vardag. EcoTools skapar just skönhets- och egenvårdsprodukter som passar in i tidens fokus på den friskvårdsorienterade livsstilen. EcoTools sortiment innehåller allt från sminkborstar och blenders till ansiktsrullar i kristall och badborstar, så du har möjlighet att skapa ett större fokus på både inre och yttre välmående – var som helst och när som helst!

Veganska produkter med nedbrytbar emballage

Gemensamt för EcoTools många olika skönhets- och egenvårdsprodukter är att det inte bara är fokus på människans välbefinnande, utan även planetens. EcoTools produkter är därför alla certifierade veganska och är även tillverkade av återvunnet material.

“Clean beauty. Clean planet”

EcoTool har en vision om att skapa både "Clean beauty" och en "Clean planet". Därför har EcoTool, med sin senaste förpackningsinnovation, tagit miljöåtagandet till nästa nivå; den nya förpackningen innehåller 88% mindre plast och är nedbrytbar. På så sätt värnas planeten och dess resurser samtidigt som man får en produkt av absolut toppkvalitet.

Ecotools favoriter

Ecotools sortiment spänner över ett brett utbud av produkter, allt från sminkborstar och -svampar till skrubbhandskar och duschmössor. Bland Ecotools bestsellers hittar du bland annat:

EcoTools Bristle Bath Brush

Denna smarta badborste är en verklig must-have om du vill ta extra hand om din hud. EcoTools Bristle Bath Brush är gjord med mjuka, syntetiska borsthår som effektivt och skonsamt rengör huden i badet. Den har även ett ergonomiskt handtag som gör det lätt att nå svåråtkomliga områden - till exempel rygg och ben!

EcoTools Loofah Bath Brush

Denna speciella badborste har en handskuren, naturlig loofah för att ge din hud den bästa behandlingen i duschen. Den har både en rengörande och exfolierande effekt på huden och gör den härligt mjuk, len och glödande.

EcoTools Sleep Mask

Denna sovmask är gjord av satin av finaste kvalitet, som känns mjuk mot din hud. Masken har en överdimensionerad design, som hjälper till att blockera ljus, så att du får en bra och lugn sömn. EcoTools Sleep Mask kommer också att minska friktionen och lämnar huden runt ögonen fräsch. Du kan även ta med dig denna sovmask på resan, så blir det lättare att sova i bilen, flyget eller andra ställen där det är ljus.


Köp de veganska skönhets- och egenvårdsprodukterna från EcoTools på Med24.se. Vi erbjuder alltid snabb leverans och fri frakt från 499 kr.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.