Earth Nutrition

Earth Nutrition tillverkar naturliga kosttillskott enligt Food-Born-metoden, så du garanteras hög kvalitet och en hög absorption av din produkt. Utforska utbudet av naturliga kosttillskott eller läs mer om Earth Nutrition här.

1 Produkt(er)

Earth Nutrition - Food-Born tillskott med respekt för naturen och kroppen

Det danska varumärket Earth Nutrition grundades av Heidi Riishøj, som med sitt arbete som sjuksköterska och nutritionist har ett stort fokus på kostens betydelse för hälsan. Heidi menar att med rätt kost kan vi stärka och stödja kroppen på ett helt annat sätt än vi vågar tro. Det stod klart för henne att det också finns vissa utmaningar med optimalt intag av vitaminer och mineraler. Under många år var Heidi övertygad om att kroppen kunde stödjas genom att ta in höga doser vitaminer och mineraler. Här upptäckte hon dock att "ju mer, desto bättre" är inte alltid sant.

Genom sitt möte med Henrietta från Wild Nutrition, som själv producerar kosttillskott, och hennes erfarenhet över 15 år, fick Heidi reda på hur stor skillnad typ och produktion av rätt typer av vitaminer och mineraler kan göra. Heidi har sedan dess skapat produkter som är baserade på natur och vetenskap. Med en helhetssyn på människan ville hon skapa kosttillskott som ingår i en helhet med maten som konsumeras, liksom individens mentala och andliga hälsa. Ju mer naturligt kosttillskott kan vara, desto färre resurser kommer kroppen att behöva för nedbrytningen och desto bättre blir energiflödet.

Kosttillskott tillverkade av naturliga ingredienser

Earth Nutrition använder food-state metoden för att tillverka deras kosttillskott. Här tillsätts essentiella näringsämnen till färska och naturliga råvaror, och dessa får arbeta i mer än 72 timmar, så att näringsämnena absorberas direkt i maten genom den unika processen. Även i små doser är Food-Born-tillskott effektiva på ett annat sätt än vanliga kosttillskott, och mer än 50 oberoende studier visar att vitaminer och mineraler som ingår i livsmedel har ett annat användningsområde i kroppen jämfört med syntetiska näringsämnen.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.