DUFFBEAUTY Nails

Läs mer om DUFFBEAUTY Nails här!

16 Produkt(er)

Vackra naglar med DUFFBEAUTY Nails

DUFFBEAUTY har utvecklat smarta, tåliga och hållbara Press On Nails, som sparar både tid och pengar. DUFFBEAUTY-naglarna är återanvändbara och kan användas flera gånger om du tar väl hand om dem och tar bort dem försiktigt. De konstgjorda naglarna från DUFFBEAUTY finns i flera olika utföranden och olika nagelformer. Naglarna finns bl.a. i dessa former:

Oval nagelform

Den ovala nagelformen är väldigt naturlig och gör att dina fingrar ser längre ut och dina händer ser smalare ut. Med den klassiska, ovala formen är nageln filad lite i sidorna för att förlänga nageln.

Square naglar

Denna nagelform kräver inte mycket underhåll och är dessutom väldigt naturlig. Den har en fyrkantig form och kräver inte långa naglar. De är särskilt bra om du har smala naglar och smala fingrar.

Coffin/Ballerina naglar

Coffin formen är bra för dig med naturligt långa och robusta naglar och som vill prova något nytt. Formen liknar en kista eller ballerinaskor, varifrån även namnet kommer. Den är filad i sidorna med en rak kant i spetsen.

Almond/Mandelformade naglar

Mandelformade naglar är långa och smala med en rundad spets. Nagelformen gör att dina fingrar ser längre och smalare ut.

Få dina DUFFBEAUTY-naglar att hålla länge

Press-on-naglar från DUFFBEAUTY är snygga och lätta att applicera. Med dessa enkla steg kan du få dina naglar att hålla i upp till 10 dagar.

1. Förbered dina naglar
Du ska alltid förbereda dina naturliga naglar innan du applicerar DUFFBEAUTY Nails. Börja med att ta bort nagellack eller rester av nagellack. Tvätta sedan händerna för att ta bort eventuella rester av nagellackborttagaren. Fila sedan naglarna till önskad form och längd. Putsa naglarna med en nagelbuffer för att ge glans och ta bort räfflor och ojämnheter på nagelytan. Genom att putsa naglarna kan nagellimmet även fästa bättre på nageln. Pressa försiktigt dina nagelband bakåt och ta bort eventuell död hud med en nagelbandsklippare. Använd slutligen en nagellackborttagare eller alkohol för att ta bort eventuell kvarvarande naturlig olja och damm på naglarna.

2. Justera längden
Även om långa naglar är riktigt vackra, tenderar de också att lättare gå sönder och falla av. Varje manikyrset innehåller sex olika nageldesigns och fyra olika former och längder. Välj de som passar dina naglar och önskad stil bäst.

3. Använd ett bra nagellim
Kvaliteten på ditt nagellim har stor betydelse för dina naglars hållbarhet. Alla manikyrset från DUFFBEAUTY innehåller ett nagellim som är hållbart och skonsamt mot dina naturliga naglar.

4. Använd topcoat
Det kan vara en bra idé att lägga ett topplack över dina Press-on-naglar. Förutom att ge en glänsande look kommer topplacket också att få dina naturliga och konstgjorda naglar att fästa bättre mot varandra.

5. Undvik vatten direkt efter applicering
Du bör undvika att tvätta händerna de första 2-3 timmarna. Vatten och tvål kan bryta ner nagellimmet. Du kan därför med fördel planera när du applicerar dina naglar och istället använda handsprit istället för vatten timmarna direkt efter applicering.

6. Undvik klor
Du bör undvika klor och att simma i pooler. Klor hjälper till att mjuka upp och missfärga naglarna så att de lättare faller av.

Så här tar man försiktigt bort DUFFBEAUTY Nails

Börja med att blötlägga naglarna. Fyll en skål med vatten och blanda i lite diskmedel eller handtvål. Lägg fingertopparna i vattnet i ca 20-30 minuter. Undvik att pilla eller tvinga bort naglarna innan de är klara. DUFFBEAUTY Press On-naglar släpper långsamt från dina naturliga naglar. Lossa sedan naglarna med en nagelpinne. När nagellimmet lossnar från dina naturliga naglar kan du använda en nagelpinne eller nagelbandstryckare för att försiktigt ta bort Press-on-nageln. Om nageln inte lossnar lätt kan du blötlägga dem igen i några minuter. Ta bort limrester efter att naglarna har tagits bort. Du kan använda nagelpinnen för att försiktigt ta bort limrester på undersidan av dina Press-on-naglar. Använd en bomullsrondell med lite nagellackborttagningsmedel eller en nagelbuffer för att ta bort limrester på dina naturliga naglar. Som sista steg bör du vårda dina naturliga naglar med en nagelolja och en bra handkräm.


Köp de vackra och hållbara DUFFBEAUTY Press On Nails billigt på Med24.se - snabbt, tryggt och enkelt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.