DUFFBEAUTY


Läs mer om konstgjorda ögonfransar, naglar och smink från DUFFBEAUTY här!

37 Produkt(er)

Historien bakom DUFFBEAUTY

DUFFBEAUTY är ett danskt skönhetsmärke som grundades av systrarna Nadia Jun och Neda Jun 2016. De skapar kvalitetsögonfransar som kan komplettera vilket smink som helst, oavsett om det är till vardags eller fest. De har t.ex. tagit fram de mycket populära DUFFLashes, som är handknutna ögonfransar som kan återanvändas upp till 20-25 gånger.

Nadia och Neda kommer ursprungligen från Iran, där skönhet och smink spelar en stor roll i kvinnors vardag. De vill därför också visa med sina ögonfransar att de inte bara kan användas till festliga tillfällen. Konstgjorda ögonfransar kan också lätt användas till vardags, även om du vill ha en mer naturlig look. Namnet 'DUFF' i DUFFBEAUTY kommer från det persiska språket och är ett smeknamn för en glamorös och attraktiv kvinna. En så kallad 'DUFF' kompromissar inte med kvaliteten, därför är det också viktigt för systrarna att deras DUFFLAsh är av hög kvalitet.


DUFFLashes

De senaste åren har många fått upp ögonen för att konstgjorda ögonfransar kan användas på flera olika sätt. En full franslook är vad de flesta människor går efter när de använder lösögonfransar. Med en full franslook använder du hela fransen och anpassar fransbandet efter dina ögon. När du använder hela fransen får du volym och längd för din franslook. DUFFBEAUTY har tagit fram olika fransar för olika behov. Deras Classic Collection är elegant och tidlös i sin design, medan deras Premium 3D Collection ger ett naturligt uttryck. Dessutom har de även sin Nude Lash Collection, som är riktigt lätta att applicera, då bandet på fransarna är kortare. På så sätt behöver du inte klippa fransarna innan du applicerar dem.

Om du däremot inte vill ha en full lashlook kan du istället använda 'Half cut lashes'-tekniken. Som namnet antyder är det här fransar som är hälften så långa som vanliga fransar. Du kan använda alla fransar från DUFFLAshes för denna teknik. Allt du behöver göra är att välja dina fransar och mäta dem på ögat. Klipp dem alltid för lite hellre än för mycket. Se alltid till att klippa i änden av fransbandet som är mot ögats yttre del.

Så här applicerar du dina fransar från DUFFLAshes

Det första steget är alltid - bra förberedelser. Det är viktigt att du har rätt verktyg. Förutom ett bra ögonfranslim rekommenderar vi även att du använder pincett, liten sax, mascara, ögonfransböjare och såklart dina konstgjorda ögonfransar. Följ sedan dessa enkla steg:

  1. Böj dina ögonfransar lätt med en fransböjare.
  2. Applicera ett tunt lager mascara på dina naturliga fransar. Applicera mascaran ända ner till rötterna.
  3. Ta fransarna från asken och mjuka upp bandet genom att försiktigt vicka på dem.
  4. Mät ögonfransarna och klipp dem med saxen så att längden passar dina ögon. Klipp alltid i den ände som är vänd bort från ögonvrån.
  5. Applicera ett tunt lager ögonfranslim.
  6. Låt limmet torka i 20-30 sekunder.
  7. Applicera fransarna med din pincett. Börja med att nåla fast mitten och sedan ändarna.
  8. Dina fransar är nu klara!

Så här tar du bort dina lösögonfransar

Börja med att försiktigt dra bort lösögonfransen i änden utåt ansiktet. Vicka den försiktigt fram och tillbaka tills den släpper. Du får inte dra eller rycka hårt utan istället använda försiktiga och lugna rörelser. Använd sedan dina fingrar eller pincett för att försiktigt ta bort limmet från ögonfransbandet. Förvara fransarna i originalförpackningen för att behålla formen. Vi rekommenderar att du rengör dina DUFFLashes efter 2-3 gångers användning. Fransarna kan återanvändas upp till 20-25 gånger om du tar väl hand om dem.


DUFFBEAUTY Nails

Sedan starten har systrarna Nadia och Neda utökat sortimentet hos DUFFBEAUTY. Idag är de även kända för sina mycket populära DUFFBEAUTY Press On Nails, som gör det enkelt och lätt att få vackra och hållbara naglar. Deras DUFFBEAUTY-naglar ser till att du sparar både tid och pengar utan att kompromissa med kvaliteten. Med DUFFBEAUTY Nails behöver du inte längre boka tid på nagelsalongen utan skapar istället dina egna vackra naglar på bara några minuter.

Förutom DUFFLashes och DUFFBEAUTY Nails har de även utvecklat DUFFBEAUTY mascara och DUFFBEAUTY eyeliner, som hjälper till att göra din ögonmake-up komplett.


Se det stora utbudet av konstgjorda ögonfransar, naglar och smink från DUFFBEAUTY på Med24.se till bra priser och fina kampanjer!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.