DryNites

Gör nätter med sängvätande enklare för både dig och ditt barn med de smarta DryNites-produkterna. Hos det erkända och kvalitetsorienterade märket hittar du nattunderbyxor för barn från 3 till 15 år. Läs mer om vad DryNites är här!

Vad är DryNites? | Därför ska du välja DryNites | DryNites Nattunderbyxor | DryNites BedMats

7 Produkt(er)

Vad är DryNites?

DryNites absorberande underbyxor ger ett diskret skydd på natten om barnet kissar i byxorna. DryNites håller ditt barn och sängen torr, så att barnet inte bara får en bättre nattsömn, utan också går och lägger sig och vaknar med större självförtroende.

DryNites är inte bara ett varumärke: DryNites är också en samlingspunkt och gemenskap för föräldrar till barn som sängväter, där de kan stötta och sparra varandra. Att vara sängvätare är ofta förknippat med stor skam, och får aldrig bemötas med skäll och anklagelser om att det är barnets eget fel.

Större barn blir ofta ledsna och skäms över sin sängvätning. Därför har DryNites designat nattunderbyxor i större storlekar och i en diskret design. På så sätt kan nattunderbyxor för större barn lätt bäras under nattkläderna utan att det kan ses.

Sängvätning hos barn

Minst 10% av alla barn kissar i sängen någon gång i livet, men ungefär 70% av sängvätarna slutar före 7 års ålder. Det är alltså naturligt att barnet växer från det, men det kan orsaka utmaningar i familjen medan det står på.

Där enuresis nocturna är mer utbredd är inkontinens hos barn mer sällsynt och uppträder ofta under dagtid. DryNites nattunderbyxor för barn passar därför även för små eller större barn med enuresis nocturna, som har problem med sängvätning om natten.


Hur fungerar DryNites blöjor/nattbyxor?

DryNites skiljer sig från andra märken genom att göra diskreta nattblöjor och nattunderbyxor som passar barn. Många föräldrar väljer att fortsätta med blöjor om barnet inte är torrt på natten vid 4-5 års ålder. Blöjor är smarta, men är gjorda för mindre barn, varför klassiska nattblöjor ofta slutar med att inte fungera.

DryNites är designade för flickor respektive pojkars olika kroppar, så att sugkärnan placeras optimalt i förhållande till kroppens anatomi. DryNites har samma funktion som en nattblöja, men ser mer ut som underbyxor, då barn inte behöver samma stöd som bebisar. Det tysta materialet gör också att barnet kan röra sig utan att materialet låter.


DryNites Nattunderbyxor

Förutom den diskreta och naturliga passformen hittar du även nattunderbyxor med tryck för äldre barn samt varianter för ungdomar.

Du hittar DryNites i följande storlekar och utföranden:

 • DryNites Boy 3-5 år – med fina färger och Spiderman-design
 • DryNites Girl 3-5 år - med fina älvor
 • DryNites Boy 4-7 år - med en cool Ironman-design
 • DryNites Girl 4-7 år - med fint Disney-design
 • DryNites Boy 8-15 år - med ett diskret sporttema
 • DryNites Girl 8-15 år – med ett diskret och feminint blommotiv

DryNites Bedmats

Ett alternativ till DryNites nattunderbyxor är DryNites Bedmats, som är smarta och effektiva engångslakan. Bedmats skyddar madrassen och sängkläderna samt barnet från oönskad sängvätning, så att barnet kan sova tryggt och bekymmersfritt.

DryNites engångslakan är diskreta, så det ser ut som ett vanligt lakan med sin mjuka och sköna yta. Det smarta lakanet kan absorbera upp till 900 ml. vätska. Undersidan har ett vattentätt membran som också ligger fast mot på madrassen.

DryNites Bedmats är lämpliga för:

 • Äldre barn som kissar i sängen
 • Som komplement till blöja för mindre barn
 • På resor eller vid besök
 • I samband med potträning
 • I samband med vuxeninkontinens
 • I samband med mens

Köp DryNites på Med24.se

På Med24.se hittar du regelbundet DryNites-blöjor till kampanjpris. DryNites är några av de bästa nattblöjorna på marknaden tack vare den höga säkerheten och den diskreta designen. Beställ DryNites nattblöjor snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se! Vi har hållbar  leverans och erbjuder alltid möjlighet att uppnå fri frakt!

pil til toppen med24

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.