Dr. Hauschka

87 Produkt(er)

Dr. Hauschka - Naturlig, effektiv och ekologisk hudvård

Dr. Hauschka erbjuder en rad effektiva, vårdande och skönhetsfrämjande makeup-produkter som kan hjälpa dig att uppnå fullständig tillfredsställelse oavsett hudtyp och behov. Fantastiska krämer och naturkosmetik stödjer hudens egna återuppbyggndasprocesser. Dr. Hauschka fokuserar på naturens och människans inre, helande kraft.

I vårt sortiment hittar du bland annat Dr. Hauschka Lip Balm, Dr. Hauschka Rengöringsmjölk och Dr. Hauschka Facial Toner.

Vad är Dr. Hauschka?

Dr. Hauschka levererar högkvalitativ hudvård och naturlig kosmetika. Varumärket ägs av WALA Foundation, som har varit pionjär inom naturprodukter sedan 1935.

Din garanti för effektiva produkter baseras på hälsosamma, aktiva och naturliga ingredienser som vilar tryggt i händerna på Dr. Hauschka, som har utvecklat och tillverkat sin naturliga hudvård sedan 1967.

Från naturens rike till dig
Även om produkterna är utvecklade för att göra underverk för ansikte och kropp, kommer både människa och natur alltid att stå i centrum för utveckling och produktion av Dr. Hauschkas exklusiva hudvård. 

Övertygelse, ansvar för naturen och en önskan om det bästa för mänskligheten var just det som ledde till idén att skapa en vård baserad på effektiva, naturliga ingredienser som bärs upp av ekologi, hållbarhet, ömsesidig respekt och rättvis handel.

Noggrann bearbetning och kvalitetskrav
Varje produkt från Dr. Hauschka måste följa strikta regler när det gäller ingredienser, effektivitet och bearbetning. Alla vårdande produkter innehåller således extrakt från medicinalväxter som noggrant bearbetats till en sammansättning av näringsrika oljor, tillsammans med örter, växer och andra aktiva ingredienser som både skyddar mot yttre påverkan och stärker hudens egen process. 

Dr. Hauschkas produkter testas på de egna anställda samt frivilliga testpersoner innan de marknadsförs. Testning på djur går starkt emot varumärkets värderingar och det säkerställer därför att varken laboratorier eller samarbetspartners involverar djur i processen.

Personlig hudvård från Dr. Hauschka

Oavsett om du vill ta hand om ditt ansikte, dina händer, hår, kropp eller läppar, kan du hitta rätt match bland Dr. Hauschkas vårdande produkter. De enskilda krämerna består precis av de vitaminer, mineraler och näringsämnen från särskilda oljor, växter och örter som krävs för att uppnå optimal effekt och fullständig tillfredsställelse.

Rätt hudvård för dig

Några klassiska favoriter:

Dr. Hauschka Rose Day Cream bättre känd som Dr. Hauschka rosenkräm. Krämen är en verklig klassiker som ger både skydd och vård. Rosor och vilda nypon hjälper till att skapa harmoni och styrka, samtidigt som växtolja och vax säkerställer optimalt skydd för huden under hela dagen.

Dr. Hauschka Dagkräm. Den färgade dagkrämen är en vårdande och lätt kräm som ger dig en fin, enhetlig hudton samtidigt som den verkar helt naturlig. Både vårdande växtoljor, kärnor och närande vax hjälper till att skydda, återfukta och vårda din hud hela dagen.

Dr. Hauschka Nattkräm. Med denna regenererande och återuppbyggande nattkräm stimuleras huden samtidigt som den optimala balansen återvinns. Huden får andas fritt under krämen, där de inre krafterna gör underverk i samspel med de aktiva ingredienser, som verkar i hudens djupare lager.

Dr. Hauschka handkräm. Vård för händerna erbjuds, både med Dr. Hauschka Hydrating Hand Cream och Regenerating Hand Cream. Dessa fantastiska krämer absorberas snabbt, skyddar och återfuktar på djupet, så att dina händer återigen blir fantastiska, smidiga och inbjudande för alla tillfällen

Dr. Hauschka makeup - 100% naturkosmetik

Under år 1999 presenterade Dr. Hauschka en komplett, helt naturlig makeupserie med kompositioner som inte bara är makeup utan också en fantastik ansiktsvård. Den har blivit en stor hit bland de många konsumenter som både har kunnat njuta av att skämma bort sin hud med god vård samtidigt med snygg makeup, på sin resa mot optimal skönhet.

Dr. Hauschkas makeup finns i flera läckra, iögonfallande varianter som är svåra att stå emot ,,när du har upplevt deras höga täckning, otroliga hållbarhet och skonsamma vård.

Make-up favoriter

På Med24.se hittar du både Dr. Hauscka mascara och Dr. Hauschka foundation i flera varianter och färgtoner - Här kan du hitta precis den som fyller dina behov och framhäver din utstrålning.

Köp Dr. Hauschka på Med24.se

Hos Med24.se hittar du ett stort sortiment av hudvård från det kvalitetsmedvetna och erkända varumärket Dr. Hauschka. Med deras hudvård och makeup kan du snabbt ta fram de bästa sidorna hos dig själv, skapa utstrålning och känna det välbefinnande som ger dig tillfredsställelse framför spegeln.

Vi erbjuder dessa unika produkter till konkurrenskraftiga priser och exklusiva erbjudanden.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.