Dr. Hauschka

DR. HAUSCHKA
Dr. Hauschka 

Från natur till människa är ledord för Dr. Hauschka’s produkter. Innebörden i begreppet hållbarhet har legat till grund för produkterna från början och långt innan begreppet blev känt och som nu, är mer aktuellt än någonsin. Skönhet är något som inte enbart finns på ytan och med sina olika serier stimulerar dr.Hauschkas produkter även den personliga balansen och på så sätt även den inre skönheten. 

Dr.Hauschka har produkter för olika hudtyper, dag- och nattvård, makeup och terapeutisk behandling. 

Bland produkterna för olika hudtyper hittar du dem som riktar sig mot normal hud, torr hud, känslig hud, blandhud, oren hud och mogen hud. 

Produkterna sträcker sig från rengöring till att stärka och vårda kroppens alla delar, ansikte, ögon, läppar, händer och naglar, ben och fötter för att nämna några. 

Dr. Hauschka har vunnit New Zeeland Best in Beauty Awards 2016 för bästa serum.

Dr Hauschka är certifierat enligt kriterierna för "Kontrollierte naturkosmetika" och den internationella kvalitetsstämpeln "NATRUE". NATRUE skiljer mellan naturkosmetik och naturkosmetik med avseende på procentsatsen ekologiska ingredienser på minst 70% och ekologisk kosmetika med en andel på minst 95%. Detta gör standarden för termen "naturkosmetik" intressant då den varken definieras i enlighet med tvingande lagstiftning eller är på något sätt lagligt skyddad. På www.natrue.org kan du se certifieringen för Dr Hauschkas produkter. Leta efter NATRUE-stämpeln. Den garanterar att produkterna är så naturliga som möjligt! 

Råvarornas ursprung är så långt som möjligt från biodynamiskt eller ekologiskt jordbruk. Om en råvara ännu inte är tillgänglig på världsmarknaden, startas ett ekologiskt odlingsprojekt. Du kan lita på att produkterna inte innehåller syntetiska dofter, färgämnen eller konserveringsmedel, precis som de heller inte innehåller mineraloljor, parabener, silikon eller PEG. 

Dr. Hauschka testar sina produkter på sina egna anställda. Innan nya produkter marknadsförs, utförs dermatologiska tester om möjligt på oberoende institut samt på frivilliga försökspersoner. Dr Hauschkas produkter har aldrig testats på djur - vare sig av producenten själv eller av externa laboratorier eller partners.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.