Dove

Upptäck hur Dove förändrar skönhetsvården med en hållbar strategi och innovativa produkter. Läs mer om Dove genom att klicka här!

36 Produkt(er)

En resa i innovation och hudvård

I en värld där skönhetsidealen ständigt förändras har Dove etablerat sig som ett varumärke som håller jämna steg med tiden, samtidigt som det har sin egen stil. Dove främjar sann skönhet och självförtroende hos män och kvinnor runt om i världen. Doves mission är att revolutionera synen på skönhet genom att göra den till en källa till självförtroende snarare än självkritik.

Doves kärnvärden

Dove grundades med en djup förståelse för skönhetens kraft och har arbetat outtröttligt för att hjälpa kvinnor och unga flickor att bygga upp en positiv självbild. Dove Self-Esteem Project har påverkat miljontals människor världen över genom att förändra synen på skönhet och stärka människors självförtroende.

Dove ser in i en plastfri framtid

Dove engagerar sig i miljön genom ambitiösa mål som fokuserar på hållbarhet och plastminskning. Med innovativa initiativ som plastfria förpackningar och återvunnen plast är Dove en föregångare när det gäller miljöansvar inom skönhetsindustrin.


Med det breda utbudet av produkter hos Dove kommer du garanterat att hitta något som passar din smak

  • Dove Brun-utan-sol: Dove Summer Revived Self Tanner är perfekt för dig som vill ha en naturlig och jämn lyster samtidigt som huden återfuktas. Dove Tanning Lotion är perfekt för att uppnå en solkysst look året runt.
  • Dove Deodoranter: Med ett brett urval från Dove Deo Stick till Dove Deo Spray eller Dove Roll-on erbjuder Doves deodoranter långvarigt skydd och vård som passar alla hudtyper.
  • Dove Body Lotion: Doves krämer och lotioner, som Dove Skin Glow, är utformade för att ge djup återfuktning och lämna huden strålande och mjuk.
  • Dove Schampo och Balsam: Dove hårprodukter ger bra vård och näring till ditt hår så att det får en friskare och mer glänsande look.
  • Dove kroppsvård: Dove Shower Gel eller Dove Body Shampoo rengör kroppen från smuts och orenheter. Dove handtvål har alltid en härlig doft och gör din hud mjuk och smidig.

Dove tar socialt ansvar

Doves engagemang sträcker sig längre än till produkterna. De har ett starkt fokus på socialt ansvar och arbetar för att skapa positiv förändring genom sina olika initiativ och kampanjer som främjar hälsosam skönhet och miljömedvetenhet.

Tips för användning av Dove hudvårdsprodukter:

  1. Före användning av Dove Self Tanner, exfoliera huden för att säkerställa jämn applicering
  2. Applicera Dove Deo Stick för långvarig friskhet och vård hela dagen
  3. Använd Dove Body Lotion dagligen för optimal fukt och mjukhet
  4. För en intensifierad lyster, applicera Dove Skin Glow Lotion jämnt över hela kroppen
  5. Använd Dove Refill Hand Soap till din dispenser - det är både prisvärt och miljömedvetet

Dove kombinerar kvalitetsvård med etiskt ansvar

Dove fortsätter att förnya och utöka sitt produktsortiment för att möta moderna skönhetsbehov. Nu senast har Dove lanserat en ny serie avancerade hudvårdsprodukter som kombinerar effektivitet med miljöansvar. Dessa nya produkter, som inkluderar avancerade fuktgivande krämer och specialiserade hudbehandlingar, är utformade för att ge djupare vård samtidigt som Doves engagemang för kroppsfokus och positivitet bibehålls. Med fokus på naturliga ingredienser och miljövänliga förpackningar visar Dove än en gång hur de ständigt strävar efter att kombinera kvalitetsvård med etiskt ansvar.

Dove - allas vår skönhetsduva

Dove är mer än bara ett skönhetsmärke - det är en förespråkare för självförtroende, hållbarhet och socialt ansvar. Med ett brett sortiment från Dove Self Tanner till Dove Deo Stick till Dove Skin Glow till Dove Shampoo till Dove Deo Spray är detta extraordinära skönhetsmärke ett viktigt val för dem som värdesätter kvalitet och etik i sin skönhetsrutin.


Upptäck själv hur Dove kan förändra din skönhetsrutin och bidra till en mer ansvarsfull och självsäker värld. Köp Dove skönhetsprodukter på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.