Douxo

Läs mer om Douxo här!

13 Produkt(er)

Vad är Douxo?

Douxo utvecklar och producerar vårdprodukter för hundar, katter, hästar och gnagare. Douxos produkter är utvecklade för djur med känslig hud och mot olika typer av hudsjukdomar. Många av produkterna från Douxo innehåller ophytrium, som verkar på alla 3 hudbarriärerna. Ophytrium verkar genom att stärka både det mekaniska, balansera det mikrobiologiska och slutligen lugna den immunologiska hudbarriären. Alla Douxo S3-produkter är fria från tvål, sulfater, parabener, nanopartiklar, färgämnen och ftalater.

Produktserierna från Douxo

Douxo har tagit fram olika produktserier som lämpar sig för olika hudproblem och hudbesvär hos både hund, katt, häst och gnagare. Douxo har utvecklat serien; S3 Pyo för oren hud, Seb-serien för fjällande och illaluktande hud, Care-serien som är mild och har en närande effekt och S3 Calm för känslig hud.

Douxo S3 Pyo

S3 Pyo-serien är särskilt lämplig för hundar, katter och hästar med oren hud. Produkterna i serien är både antibakteriella och svampdödande. Produkterna i S3 Pyo-serien rengör och desinficerar huden med dess innehåll av 3% klorhexidin, samtidigt som de återfuktar och bevarar hudens naturliga ekosystem. Douxo S3 Pyo-serien består av både schampo, mousse och pads.

Douxo S3 Seb

Seb-serien från Douxo är speciellt utvecklad för att minska mjäll, överskott av olja och obehagliga lukter i pälsen. Serien innehåller olika produkter som återfuktar och skyddar djurets hud. På Med24.se består urvalet av S3 Seb-serien bl.a. av:

  • Douxo S3 SEB Shampoo – 200 ml
  • Douxo S3 SEB Mousse – 150 ml
  • Douxo SEB Spot on – 25 st
  • Douxo SEB Micro Emulsion Spray – 200 ml

Douxo S3 Calm

Douxo S3 Calm-serien är speciellt utvecklad för djur med torr och känslig hud. Calm-produkterna skyddar huden och hjälper till att upprätthålla en sund hudbarriär. Calm-serien består av; Douxo S3 Calm Shampoo, Douxo S3 Calm Mousse, Douxo S3 Calm Pads samt Douxo Calm Micro Emulsions Spray.

Douxo S3 Care

S3 Care-serien är produkter utvecklade för daglig tvätt och skötsel av både hund, katt, häst och gnagare. Serien rengör och skyddar djurets hud och lämnar pälsen skön, mjuk och glänsande. Care-serien på Med24.se består av deras schampo, mousse och pads.


Köp de effektiva och härliga vårdprodukterna för både hund, katt, häst och gnagare från Douxo enkelt, tryggt och billigt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.