Doozie

Doozie

Doozie erbjuder högkvalitativa beauty- och livsstilsprodukter, inklusive de populära Facial Ice Globes och Luxury Sleepping Mask. Läs mer om Doozie genom att klicka här!

6 Produkt(er)

Doozie: Bättre sömn och en fräschare look

Doozie skapades med en mission: att introducera noggrant utvalda och perfektionerade beauty- och livsstilsprodukter av högsta kvalitet på marknaden. Idag består doozie av de oumbärliga Facial Ice Globes och de lyxiga Sleep Masks i det finaste mulberry-silke.

Doozie Facial Ice Globes ökar mikrocirkulationen i huden och minskar svullnader

Med Facial Ice Globes kan du njuta av något som liknar professionell kryoterapi, men i bekvämligheten av ditt eget hem. Efter en 30-minuters vistelse i frysen kan du uppleva de många hudförbättrande fördelarna. Dessa iskalla kulor förbättrar mikrocirkulationen i huden, vilket främjar hudens övergripande funktion, hälsa och utseende. Köldchocken får blodkärlen att dra ihop sig, vilket minskar rodnad, inflammation, irritation och svullnad. När blodkärlen vidgas igen tillförs nytt blod med näringsämnen till hudytan. Den tillfälliga ökningen av blodflödet förbättrar absorptionen och effekten av dina hudvårdsprodukter, vilket resulterar i en fräsch lyster och hälsosam glöd utan rodnad.


Doozie Facial Ice Globes är tillverkade av extra tjockt och höghärdat borosilikatglas för maximal styrka. Varje glob är handgjord, vilket garanterar en jämn, slät och mjuk yta utan irriterande ojämnheter. Vätskan i globerna är en frostsäker biopolymergel som är biologiskt nedbrytbar och ofarlig för både dig och miljön. Den blir iskall men fryser inte. Upptäck alla hudfördelar med Doozie Facial Ice Globes i vår djupgående beskrivning under produkterna.

Doozie Luxury Face Mask blockerar ljus och ljud så att din skönhetssömn inte störs

Luxury Sleep Mask är som en kram för ditt ansikte och sveper sig runt toppen av ditt huvud. Alla vet att sömn är en viktig faktor för att förbättra och bibehålla en hälsosam livsstil, men för många störs djupsömnen av både störande ljus och ljud.

Dooze Sleep Masks är tillverkade av tjockt 22-momme Mulberry-siden, med en kärna av den mjukaste bomullen och ett extra blackout-lager för att blockera störande ljus och optimera sömnen. Den täcker också öronen för att minska störande ljud och optimera sömnen.


Doozies sovmask är utformad utan irriterande sömmar eller remmar; istället stängs den enkelt med kardborreband och passar perfekt för huvuden i alla storlekar. Som ett resultat ger den en otroligt bekväm och avslappnande känsla och sitter på plats hela natten. Dessutom är Mulberry-silket som används etiskt producerat för att säkerställa att silkeslarverna inte lider under produktionen, vilket tyvärr är en vanlig praxis vid silkestillverkning. Läs mer i våra beskrivningar under produkterna, där du också kan se de tre vackra färgerna på sovmaskerna.


Se produkterna från Doozie och köp dem billigt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.