Dettol

Dettol gör det enkelt att minimera spridningen av bakterier. I sortimentet hittar du både tvål, handsprit och desinficerande våtservetter som kan göra din kamp mot bakterier betydligt effektivare och enklare. Läs mer om Dettol här

8 Produkt(er)

Historien om Dettol

I början av 1900-talet forskade Dettol på tron ​​att sjukdomar kunde komma utifrån från bakterier och det har sedan dess visat sig att flera miljoner sjukdomar kan förebyggas genom god hygien.

Baserat på instinkten att ta hand om andra och miljön skapades varumärket Dettol med missionen att skapa en hälsosammare, renare och säkrare miljö. Dettol började producera högkvalitativa produkter med denna mission i åtanke. Resultatet blev innovativa, bakteriedödande medel.

Dettol är än i dag ett ledande varumärke när det kommer till lättanvända produkter i form av bl.a. tvål och desinfektion, som ska hjälpa till att döda bakterier i vardagen.


Få god hygien med Dettol-tvål

Att tvätta händerna är ett enkelt och effektivt sätt att förhindra spridning av bakterier och virus. Nedan hittar du en liten guide till när du bör tvätta händerna.

När ska man tvätta händerna?

Våra händer vidrör många ytor under dagen, där vi får bakterier på oss. Du bör tvätta händerna regelbundet under dagen, men det är särskilt efter dessa situationer som du bör vara extra uppmärksam på att tvätta händerna:

  • Efter toalettbesök och efter att ha bytt blöjor
  • När du kommer hem efter att t.ex. ha varit i butiker
  • Före och efter matlagning och måltider (allmän hantering av livsmedel)
  • Efter du har nyst, hostat eller snutit dig
  • Före och efter att du behandlat ett sår
  • Efter att ha rört vid djur eller deras mat

Enkel handsfree-lösning med en Dettol-dispenser

Dettol No Touch är idealisk både för badrummet och köket eller andra ställen där du använder ett handfat. Du kan även få Dettol Refill i olika dofter, så att du kan få den arom som passar dig bäst.

Dettol No Touch dispenser är en innovativ tvåldispenser som inte kräver beröring. Dettol-dispensern doserar tvålen så att du får rätt mängd och den minimerar spridningen av bakterier tack vare den inbyggda sensorn.


Dettol desinfektion – Bli av med bakterierna

Dettol desinfektion är designad för att desinficera dina händer när du är på språng. Du kan enkelt ha med dem i väskan och använda dem var som helst, när som helst.

Dettol Wipes

Dettol wipes lämnar ytor och huden ren. Dettol Wipes är praktiska att ha med sig överallt och de dödar 99,9% av bakterierna på händer och ytor. Servetterna är dermatologiskt testade och lämnar din hud med en mild, ren doft.

Dettol desinfektion för händerna

Dettol handdesinfektionsmedel är i en praktisk resestorlek som du lätt kan ha med dig i fickan eller väskan när du är ute. Dettol handsprit dödar 99,9% av bakterierna utan behov av vatten eller tvål. Din hud lämnas ren, mjuk och med en mild doft.


Upptäck de effektiva produkterna från Dettol på Med24.se! Beställ dina favoriter snabbt, tryggt och enkelt idag! Vi har hållbar leverans och erbjuder möjlighet att uppnå fri frakt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.