Depend


Vackra fransar, bryn och naglar med Depend - garanterat fantastiskt resultat varje gång! Läs mer om Depend här

339 Produkt(er)

Om Depend Cosmetics

Depend grundades 1952 i Halmstad av Viggo Cedergren och är ett av de ledande varumärkena när det kommer till hud- och hårvårdsprodukter på den svenska marknaden.

På 1990-talet skedde förändringar i företagets inriktning, vilket ledde till utvecklingen av en helt ny produktkategori – nämligen naglar och nagelvård. Detta skulle visa sig sätta Depend på världskartan.

Än idag är Depends fokus på ögon och naglar. De har ett stort utbud av nagellack i sitt sortiment, samt allt du behöver för att färga dina ögonbryn och ögonfransar.

Depend står själva för deras produktion, som sker i både Sverige och Indonesien.


Depend nagellack

Nagellack kan vara pricken över i:et som kan göra mycket för din outfit och du kan använda vilda färger, glitter eller pärlemor. Du hittar Depend nagellack i massor av olika vackra färger, som alla hjälper till att fullända din look.

I Depends sortiment finns det olika serier inom nagellack med olika funktion. Alla serier av Depend nagellack har ett brett urval av färger, så att du kan hitta den färg som matchar ditt humör.

Depend 7 day

7 day är en blandning mellan ett vanligt nagellack och ett gellack, även kallat hybridlack. Detta lack ger en vacker glans, kort torktid och en hållbarhet som garanterar dig vackra naglar i upp till 7 dagar. Med Depend 7 day behöver du ingen UV/LED-lampa. Nagellacket torkar av sig själv precis som vanligt nagellack. Resultatet är vackra naglar med en gelfinish.

Depend Gel iQ

Med Depend Gel iQ kan du ha vackra naglar i upp till 14 dagar. Gel iQ ska härdas i en UV/LED-lampa, vilket gör lacket fylligare och mer hållbart jämfört med vanligt nagellack. Med 5 enkla steg kan du få ett vackert och glänsande resultat som håller länge. Ingen förberedelse av dina naglar behövs, endast filning av önskad form och en lätt rengöring av ytan på din nagel med en mild pre-cleanser.

Depend minilack O2

Med Depend minilack O2 får du ett klassiskt bra nagellack, men med en unik patenterad formula som gör att 30% mer syre når nageln än genom vanligt nagellack. Depends minilacker är uppdelade i ett system, så att du enkelt kan se om färgen är täckande, halvtäckande eller transparent.


Depend Frans- och Brynfärg

Med Depend frans- och ögonbrynsfärg kan du enkelt få pigga ögon utan att behöva använda smink. Depend är välkända för sin ögonfrans- och ögonbrynsfärg, som enkelt hjälper till att få vackert definierade bryn och fransar. I sortimentet hittar du färg som kan användas på både bryn och fransar och färg för endast ögonbrynen. Om du färgar dina fransar och bryn regelbundet är du alltid garanterad vackra och markerade ögon.

Färgerna finns i: 

  • Brun
  • Mörk brun
  • Brun/svart
  • Svart

Resultaten varar upp till 6 veckor.


Depend fransar

Om dina egna fransar inte har önskad längd eller volym, eller du vill lägga till en extra wow-effekt kan du göra detta med Depends fransar. Dessa lösögonfransar finns i många varianter, så du kan få precis de fransar du vill ha.

Det finns både naturliga fransar, som ger en snygg enkel look som kan bäras både till vardags och fest. Men du hittar också mer dramatiska fransar, som gör dina ögon och look mer utmärkande för festliga tillställningar.

Depends lösögonfransar är smidiga och lätta att sätta på med det medföljande ögonfranslimmet. Du kan enkelt klippa tejpen som fransarna sitter på så att de får rätt längd för dina ögon. I sortimentet hittar du både hela fransar med olika utseende, men även buketter som ska sättas på en och en där du vill ha extra fyllighet och längd.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.