Decubal


Decubal erbjuder mild och effektiv hudvård för torr och känslig hud med produkter som är utformade för att återställa, ge näring och skydda hudens naturliga balans, lämpliga för alla åldrar. Läs mer om Decubal här!

38 Produkt(er)

Decubal - Hudvård för torr och känslig hud

Det torra och kalla klimatet kan vara en stor utmaning för huden. Många lider av torr hud bara på grund av klimatet, vilket kan leda till klåda, irritation och annat obehag under långa perioder. Dessa hudproblem kan vara svåra att leva med, men som tur är finns det lösningar. Varför acceptera problemhud när du med enkel och regelbunden hudvård kan bli av med många av hudproblemen?

I nära samarbete med ledande hudvårdsexperter har Decubal utvecklat en serie milda, skonsamma men ändå effektiva produkter för att hjälpa din hud i nöd, oavsett om det är i ansiktet, på händerna, fötterna eller kroppen. Decubal är känt för att tillverka hudvårdsprodukter som är särskilt lämpliga för att återställa hudens naturliga balans och förbättra dess allmänna tillstånd.Vad är Decubal?

Decubal är en skandinaviskt utvecklad hudvårdsserie för dig med torr och känslig hud. Dess historia bygger på en grund av vetenskaplig forskning och en djup förståelse för hudens behov, särskilt i tuffa klimat.

Decubal erbjuder ett brett sortiment av hudvårdsprodukter, inklusive krämer, lotioner och specialiserade behandlingar som är utformade för att tillgodose de unika behoven hos torr hud.

Sedan starten 1974 har Decubal haft ett nära samarbete med ledande dermatologer vid utvecklingen av varje Decubal-produkt såsom kräm, gel, badolja och balsam. Det innebär också att varje Decubal-produkt är noggrant formulerad med ingredienser som vårdar och skyddar huden.Decubal för hela familjen

Decubal finns för att ta hand om hela familjen, och har gjort det sedan den första produkten lanserades. Decubal har tre olika serier, var och en utformad för att tillgodose specifika hudvårdsbehov: Daily, Intensive och Junior.

Decubal Daily-serien är skapad för daglig användning och är idealisk för dem som vill ha en lätt men effektiv fuktrutin. Serien innehåller en mängd olika produkter som ansiktskrämer och kroppsoljor som är utformade för att bibehålla hudens naturliga fuktbalans och skydda mot dagliga miljöpåfrestningar. Med sin milda formulering är Daily-serien perfekt för torr och känslig hud.

Decubal Intensive är speciellt utvecklad för att tillgodose behoven hos personer med extra torr och irriterad hud som kräver intensiv vård och återuppbyggnad. Serien består av fyra nyckelprodukter:

  • Decubal Anti-Itch Gel: Denna produkt är effektiv för akut behandling på både kropp och ansikte. Den är idealisk för omedelbar lindring av klåda och irritation.
  • Decubal Dry Scalp Treatment: En närande och lugnande behandling speciellt framtagen för torr, irriterad och kliande hårbotten.
  • Decubal Repair Cream: Denna extra närande kräm är perfekt för mycket torr och skadad hud som behöver återuppbyggas och läkas.
  • Decubal Anti-Itch Cream: Rik fuktgivande kräm med 25% fettinnehåll för lindring av klåda på kroppen och i ansiktet, lämplig för känslig och irriterad hud .

Decubal Junior-serien är speciellt framtagen för barns känsliga hud. Serien innehåller mjukgörande och skyddande produkter som är tillräckligt skonsamma för daglig användning på ditt barns hud. Junior-serien är formulerad utan parfym och färgämnen och är idealisk för att ge näring och skydda huden mot torrhet och irritation som ofta uppstår hos barn.

Varje serie från Decubal har utvecklats noggrant för att säkerställa att alla, från små barn till vuxna med särskilda hudvårdsbehov, kan hitta effektiva och skonsamma lösningar för sin hud.Köp Decubal kräm på Med24.se

Decubal är en komplett serie skonsamma och effektiva produkter för personlig vård som kan hjälpa dig att bli av med problemhud och att komma ett steg närmare din drömhud. Du hittar alltid Decubal till ett fast lågt pris på Med24.se! Vi erbjuder alla favoritprodukterna från det kända varumärket.

I sortimentet ingår: Decubal Lipid Cream, Decubal Face Vital Cream och Decubal Lips & Dry Spots Balm. Om du lider av känslig, torr eller irriterad hud bör du definitivt kolla in hudvård från Decubal. Många rekommenderar i synnerhet:

Decubal Orginal Clinic Cream, som är den klassiska krämen från Decubal. Den kan användas av både barn och vuxna från topp till tå. Originalkrämen är utvecklad med rena och milda ingredienser som effektivt ger den nödvändiga vård och förebyggande åtgärder som krävs för att hålla torr och känslig hud mjuk, lugn och frisk. Det finns också Decubal Junior Cream, som är speciellt utvecklad för barn.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.