Decubal

33 Produkt(er)
Decubal är en hudvårdsserie för dig med torr och känslig hud som har utvecklats i Skandinavien. Den första produkten, Original Clinic Cream, utvecklades redan 1974 i samarbete med dermatologer och samarbetet med dermatologer har varit hörnstenen i Decubals syn på hudvård. Samarbetet innebär att Decubals produkter är noggrant testade och av bästa kvalitet för vård av torr och känslig hud. 

Alla Decubals produkter är utan parfym, färgämnen och parabener. En del av filosofin är att utveckla produkter som är särskilt riktade mot personer med torr och känslig hud. Decubal gör både kräm - till exempel Decubal Face Vital Cream och Original Clinic Cream - samt produkter för hår och hårbotten, som Decubal Dry Scalp Treatment och Decubal Shampoo. 

Decubal för kroppens daglig vård kan med sina skonsamma ingredienser användas av hela familjen. Produkterna är testade för irritation och har dokumenterad effekt. Det är anledningen till att krämerna används mot problematisk hud inom den professionella hudvården. 

Decubals produkter är mycket prisvärda i förhållande till kvaliteten och hos oss hittar du dem naturligtvis alltid till ett fast lågt pris även när de inte är på särskilt erbjudande. 

Decubals produkter är indelade i olika kategorier så att det är lätt för dig att välja rätt produkt. Basprodukterna för daglig hudvård riktar sig till hela familjen. Decubals Intensive-produkter riktar sig till dem som har mycket torr hud eller har behov av återuppbyggnad av skadad hud. Decubal Treatment innehåller aktiva ingredienser som gör produkterna särskilt lämpliga för personer med extra torr och utsatt hud, vilka har ett särskilt behov av daglig vård. Slutligen är det Decubal Ecological som är Decubals gröna serie. Den innehåller Ecocert-certifierade, ekologiska ingredienser.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.