Decléor

21 Produkt(er)

Decléor - Naturlig och exklusiv hudvård

Aromaterapi, eteriska oljor och lyxiga ingredienser är ett viktigt inslag i varje enskild, vårdande produkt. Hudvården är mästerligt utvecklad för att vårda vårt inre och yttre, med det bästa naturen har att erbjuda.

I samarbete med ledande experter har Decléor skapat en rad exklusiva krämer som ger dig möjligheten att återupprätta din kroppsliga balans, stärka och förnya din hud genom att använda naturliga, hälsosamma och livsviktiga näringsämnen, vitaminer och mineraler från naturen som kroppen längtar efter.

Hjärtat av Decléor - Paris

Decléor ägs av L'Oréal Paris, bättre känt som världens största kosmetikföretag. Varumärket eftersträvar hållbarhet och användning av växter från hela världen som har unika egenskaper för människors hälsa och välbefinnande.

Det är anledningen till att så många naturliga ingredienser som möjligt ingår. Seriens speciella hjärta är det unika, 100% naturliga Aromessence-serum.

Decléor har mer än 35 års vetenskaplig erfarenhet av utvalda växtessenser för att balansera och förnya huden. Deras vision bygger på respekt, balans och förtroende för sina produkter och miljön.

Dokumenterad av experterna
Genom farmaceutisk kontroll och hjälp från aromaterapeuter, såväl som ledande kosmetiska experter, säkerställs allt från kvalitet till effektivitet i varje Decléor-produkt. 

De eteriska oljorna bearbetas bland annat i en analys som hjälper till att säkerställa renhet, rätt ingredienskomposition samt botanisk definition.

För att garantera maximala egenskaper, effektivitet, integritet, sensorisk upplevelse och säkerhet, testas och godkänns allt från Decléor-kräm till Decléor-serum av kvinnor under dermatologisk kontroll.

Aromaterapi för din hud

Decléor är ledande inom aromaterapi, dvs. användningen av koncentrerade, aromatiska växtessenser. Deras produkter har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem till ett rent och naturligt hudvårdsval.

De aktiva molekylerna i aroma sense-produkterna är så små att de lätt tränger in i huden, där de verkar på djupet. Huvuduppgiften är att rengöra huden, stimulera cellförnyelse och balansera huden. Aromessence serum bidrar också till att föra övriga ingredienser längre in i huden, vilket ökar effekten av efterföljande Decléor nattkräm och Decléor dagkräm.

Högt innehåll av eteriska oljor
Färre än 5% av världens växter producerar eteriska oljor, vilket gör dem sällsynta och värdefulla. Eteriska oljor är det naturliga innehållet i växter, vilket säkerställer deras skyddande, reproduktiva och regenererande egenskaper. 

Varje droppe eterisk olja innehåller i genomsnitt 150 aktiva molekyler. Eteriska oljor har starka effekter på både hud och sinne, såsom antiinflammatoriska, antibakteriella, antioxidant- och antistress-terapeutiska egenskaper.

De är så potenta att de måste väljas, utvidgas och blandas på högsta kompetensnivå - Allt detta gör Decléor genom att bearbeta sina hudvårdsprodukter med stor säkerhet.

Köp Decléor billigt, snabbt och säkert på Med24.se

Om du vill vara säker på optimal hudvård ska du titta på Decléors berömda urval av beprövade och mycket älskade hudvårdsprodukter. Om du saknar den perfekta presenten, erbjuder vi också ett antal Decléor presentförpackningar som väntar på att skämma den du älskar.

På Med24.se erbjuder vi som alltid, allt från Decléor till bra priser och många, fina erbjudanden!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.