De Luxe

20 Produkt(er)

De Luxe - lyxig hårvård till absolut överkomliga priser!

Under varumärket De Luxe hittar du läckra prisvärda hårvårdsprodukter av högsta kvalitet som ger dig ett vackert och friskt hår. Flera av de fantastiska hårprodukterna är utan animaliska ingredienser! I urvalet hittar du de tre serierna Argan De Luxe, Macadamia De Luxe och Keratin De Luxe, som alla innehåller allt du behöver inom hårvård så som schampo, balsam och hårkurer för billiga pengar och med samma goda effekt som hos de dyrare märkena.


Argan De Luxe - hårvård berikad med The Liquid Gold

Som namnet antyder är denna produktserie formulerad med Argan Oil som huvudingrediens. Den rika oljan kallas också för Det flytande guldet på grund av dess höga näringsinnehåll, som har en massa bra egenskaper för både hud och hår. Arganolja har en särskilt närande, mjukgörande och återfuktande effekt, vilket får den att fungera som ett mirakelmedel för hår som verkar torrt, uttorkat, sprött, trasigt, fluffigt eller krusigt. Dessutom har den ett naturligt högt innehåll av antioxidanten vitamin E, vars egenskaper hjälper till att skydda ditt hår från fria radikaler och annan yttre förorening, så att det kan förbli vackert och friskt samt bevara en normal hårväxt varje dag.
  • I Argan De Luxe-serien hittar du bland annat närande schampon, balsam och hårkurer för normalt/torrt hår, Remove Brassiness Silver Hair Mask för blont hår, Hair Loss Control Shampoo för tunt hår och osund hårväxt, Anti-Dandruff 2-in-1 Shampoo för mjäll och irritation i hårbotten samt Hair & Body Serum, som är en allt-i-ett-olja som passar både kropp och hår.


Keratin De Luxe - hårvård för dig med tunt, sprött och livlöst hår

Denna serie hårprodukter är berikad med Keratin och är det självklara valet för dig som antingen har tunt, sprött och stressat hår eller för dig som redan har genomgått en keratinbehandling. Med Keratin som nyckelingrediens repareras och regenereras varje hårstrå inifrån. Härmed hjälper de läckra produkterna dig att återställa ett starkt, resistent, fylligare och elastiskt hår som omedelbart får en friskare struktur och utstrålning!
  • I Keratin De Luxe-serien hittar du ett effektivt Nourishing Shampoo samt en kompleterande Nourishing Conditioner och en fantastisk Hair Mask kur som ger håret en intensiv djupgående behandling från rot till spets!


Macadamia De Luxe - hårvård fylld med vitaminer, mineraler och fettsyror

I den här serien hittar du fantastiska produkter baserade på olja från den näringsrika Macadamia-nöten. Oljan är känd för att vara särskilt bra för hår- och hudvård på grund av bland annat sitt höga innehåll av vitaminer, mineraler och bra fettsyror. Genom att tillsätta denna olja erhålls produkter som har mjukgörande och reparerande effekt, vilket kan vara en fördel för dig med skadat, slitet eller kemiskt behandlat hår. Dessutom har oljan antibakteriella och antioxidativa egenskaper, vilket också hjälper till att upprätthålla ett sunt och välvårdat hår varje dag.
  • I Macadamia De Luxe-serien hittar du bland annat ett stärkande Nourishing Shampoo, en tillhörande djupt närande Nourishing Conditioner och den läckra Oil Treatment, som med sin fantastiska doft och vårdande egenskaper ger dig ett vackert, mjukt och följsamt hår som också blir lätt att styla!

På Med24 erbjuder vi alltid låga priser och snabb och hållbar leverans.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.